Se Landskampen: Live Stream & TV til Færøerne – Danmark

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen Færøerne – Danmark online live streaming & dansk TV! Danmarks femte kamp i VM-kvalifikationen 2022 spilles imod Færøerne på udebane lørdag aften klokken 20.45.

Uanset om du er på farten eller ligger hjemme i sofaen, så har du muligheden for at live streame Danmarks landskamp på Færøerne med mobil, computer og tablet.

Danmark er flere niveauer over Færøerne, og her betyder det ikke meget, at vi er ramt af skader og muligvis roterer en del i startopstillingen.

Over halvdelen af den færøske trup spiller i den hjemlige liga, så det vil være direkte pinligt, hvis vi ikke vinder stensikkert.

Danmark møder Færøerne for femte gang

Færøerne er en ung fodboldnation. De spillede deres første officielle landskamp nogensinde i 1988, hvor de tabte 1-0 på Island.

De blev optaget som medlem af FIFA i 1988 og to år senere i UEFA. Herefter kom de i samme EM-kvalifikationspulje som Danmark op til slutrunden i 1992, hvor vi mødte dem to gange.

Den første kamp blev spillet foran 38.500 tilskuere i Københavns Idrætspark, hvor Danmark vandt 4-1.

Godt et år senere spillede vi udekampen på Færøerne, som blev vundet med 4-0.

I 2000 mødte vi dem i de Norsiek mesterskaber i fodbold, som ikke er blevet afholdt siden. Her blev det til en 2-0-sejr på mål af Ebbe Sand og Brian Steen Nielsen.

Det er lige godt et år siden, at Danmark og Færøerne senest mødte hinanden. Det gjorde vi på MCH Arena i Herning, hvor det blev til en 4-0-sejr i en venskabskamp.

Andreas Skov Olsen, Christian Eriksen, Joakim Mæhle og Andreas Cornelius scorede de danske mål. Vi forventer en lige så overlegen indsats igen denne gang.

Danske angribere sidder ude

Kasper Hjulmand havde stort set alle mand til rådighed, da han udtog sin trup i sidste uge. Siden er flere af de danske spillere dog blevet ramt af skader, så han er tvunget til at lave planerne om.

Martin Braithwaite og Kasper Dolberg sad begge ude imod Skotland i lørdags, og det er fortsat uvist, om de er klar til kampen i Thorshavn.

Andreas Cornelius er ligeledes skadet, så mon ikke Mohamed Daramy, Andreas Skov Olsen og Jesper Lindstrøm alle sammen får nogle minutter i benene.

Vi har heldigvis så mange talentfulde spillere, som er godt på vej, så det er egentlig ikke noget at være nervøs for.

Se Færøerne – Danmark: Live Stream og TV

Landskampen Færøerne – Danmark vises på Kanal 5 i dit TV. Derudover kan du live streame kampen, hvis du har en bruger hos Discovery+.