Se Manchester United – Chelsea Online: TV & Stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Premier League-kampen Manchester United – Chelsea med online live streaming eller i TV!

Manchester fik vigtig sejr i tirsdags

Manchester United har bestemt ikke haft en nem sæsonstart. Svingende præstationer, og et historisk pinligt nederlag på hele 1-6 på hjemmebane imod Tottenham og Jose Mourinho som det ultimative lavpunkt.

Man skal passe på med at konkludere alt for meget på baggrund af en enkelt kamp, men Ole Gunnar Solskjærs mandskab fik i hvert fald sendt et vigtigt signal.

Selvom nordmanden måtte undvære en lang række af de store profiler på United-holdet, så endte de faktisk med at vinde udekampen imod Paris Saint-Germain med 2-1.

Selvom de var under pres i store dele af kampen, så leverede de faktisk en god indsats.

Under Solskjær har The Red Devils haft en tendens til at præstere rigtigt godt i de på papiret svære kamp, hvor de kan lade modstanderne tage initiativet.

Omvendt har de det meget svært, når de selv skal skabe kampene, men det behøver de ikke nødvendigvis gøre imod Chelsea.

Chelseas nyindkøb skal slå til

Chelsea er med afstand den fodboldklub, som har brugt flest penge på nye spillere i det netop overståede transfervindue.

Mens mange store klubber har blødende regnskaber, som holder dem tilbage, så har Chelsea hentet Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell, Thiago Silva og Hakim Ziyech er hentet for næsten to milliarder danske kroner.

De fem spillere bør mere eller mindre allesammen være tiltænkt vigtige roller, men de har fået en langsom start i klubben.

Kai Havertz blev hentet i Bayer Leverkusen for 80 millioner euro, svarende til omkring 600 millioner danske kroner, og der følger selvfølgelig en masse forventninger med til et så stort prisskilt.

Den 21-årige tysker står noteret for to oplæg og et enkelt mål i sine første fem kampe i klubben, men de fleste sidder tilbage med en følelse af, at han kan bidrage med meget mere.

Det er efterhånden ved at være tid til, at Timo Werner beviser, hvilken verdensklasseangriber, han er.

Kampen ligger godt til Manchester United

Selvom Manchester United har hjemmebanefordelen, så forestiller vi os en kamp, hvor Chelsea kommer til at være mest på bolden.

Manchester United vil som udgangspunkt gerne stå relativt langt tilbage på banen, hvilket giver dem gode forudsætninger i kontrafasen, hvor man ikkke finder mange hold, som er bedre.

Anthony Martial sidder ganske vist ude med karantæne, mens Mason Greenwood nok heller ikke kommer på banen, men de har stadig nogle meget hurtige spillere.

Da Chelsea senest besøgte Old Trafford i Manchester for godt et år siden, så var Chelsea klart mest på bolden, og de skabte egentlig også de største chancer.

Manchester United var dog ekstremt effektive, og de scorede bare på alle muligheder, de fik. Kampen endte 4-0, men Manchester United blev også hjulpet på vej af en straffesparksscoring i det 18. minut.

Skulle Chelsea omvendt komme foran, så vil det tvinge Manchester United frem på banen, hvilket de ikke nødvendigvis er gode til.

Manchester United – Chelsea: Holdnyt

Anthony Martial sidder ude med karantæne, mens Phil Jones og Eric Bailly sidder ude med skader. Det forventes yderligere, at Manchester United også må se bort fra Jesse Lingard og Mason Greenwood.

Chelsea mangler kun reserven Billy Gilmour, men bør derudover have alle mand klar.

Manchester United – Chelsea: Forventede startopstillinger

Manchester United

David de Gea

Axel Tuanzebe – Victor Lindelöf – Harry Maguire

Aaron Wan-Bissaka – Paul Pogba – Scott McTominay – Alex Telles

Bruno Fernandes

Marcus Rashford – Daniel James

Chelsea

Edouard Mendy

Reece James – Thiago Silva – Kurt Zouma – Ben Chilwell

Jorginho – N’Golo Kanté

Mason Mount – Kai Havertz – Christian Pulisic

Timo Werner

Sådan ser du Manchester United – Chelsea Online Live stream & TV

Premier League-kampen mellem Manchester United og Chelsea kan både live streames online og ses i TV.

Vil du live streame Man United – Chelsea online, så skal du oprette en konto hos Viaplay, hvor du både kan se fodbold med mobil, tablet og PC.

Skal du se fodbold i TV, så bliver Manchester United – Chelsea vist på TV3+.