Se Tottenham – Manchester City: Live Stream og TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Premier League-kampen Tottenham – Manchester City med online live streaming eller i TV!

Tottenham i storform

Spurs kan forlænge ubesejret løb .Tottenham besidder det længste ubesejrede løb i Premier League på syv kampe efter deres 1-0 nederlag mod Everton i deres åbningskamp.

En sejr mod City ville være deres fjerde i træk i topstriden, første gang de ville have opnået den præstation siden februar 2016, og de har haft gode minder med deres hjemmekampe mod City.

I de sidste fem sæsoner har Spurs vundet fire og blot tabt en af deres hjemmebanekampe mod City i Premier League og har også en sejr over City i Champions League

Højbjerg kan få en hovedrolle i kampen, da han skal holde balancen for Tottehams midtbane, men hold også øje med Heung Min Son, som har scoret 8 mål.

Manchester City har meget at tabe

Manchester City er nærmest tvunget til sejr, hvis de skal følge med i topstriden i dette års Premier league, Kun 12 point er det blevet til, og en 10-plads indtil videre er ikke godt nok for Pep Guardiolas tropper.

Mange skader og dykkende form har betydet at det blå hold fra Manchester ikke har kunnet fundet storspillet frem i denne sæson. Manchester City har dog spilere med indivudelle færdigheder som burde kunne afgøre kampen til deres fordel. Ferran Torres er i hopla efter et hattrick mod Tyskland og helt sikkert en spiller man burde holde øje med.

Mourinho vs Guardiola

Når man snakker Tottenham mod City kan man ikke komme udenom disse 2 legendariske managers, hvor Guardiola har teten, med 11 sejre, 6 uafgjort og 6 nederlag. Guardiola har lige forlænget hans kontrakt med Manchester City forud for kampen, og burde derfor være ekstra motiveret, måske han får tilføjet en Argentinsk troldmand næste år?

Tottenham er underdogs ifølge bookmakerne

Tottenham er blevet et solidt hold under José Mourinho i portugisernes første fulde sæson med ansvaret og resultaterne er begyndt at komme. City har ikke ramt deres vante niveau med hensyn til angribende dygtighed denne sæson og har kun scoret 10 mål i syv ligakampe. De har spillet uafgjort tre gange ud af deres sidste fem kampe i ligaen, Så der skal point på kontoen. Tottenham kan derimod opnå et forspring på 8 point ned til City og cementerer at de er seriøse udfordrere til Premier League titlen i år. Mike Dean er kampens Dommer.

Tottenham – Manchester City: Holdnyt

Tottenham er uden Erik Lamela, dog skulle Ndombele være sin skade kvit frem til kampstart, Matt Doherty er i selvisolation, efter have testet postiv for Covid-19

Manchester City må højst sandsynlig undvære målmaskinen Sergio Aguero. Nathan Ake er sin skade kvit, men må nok forventes at starte på bænken. Raheem Sterling og Benjamin Mendy er tvivlsomme til opgøret.

Tottenham – Manchester City: Forventede startopstillinger

Tottenham

Hugo Lloris

Serge Aurier – Toby Alderwield – Davidson Sanchez – Sergio Reguilon

Piere-Emile Højbjerg – Moussa Sissoko – Tanguy Ndombele

Gareth Bale – Harry Kane – Heung-Min Son

Manchester City

Ederson

Kyle Walker – Ruben Dias – Aymeric Laporte – Joao Cancelo

Ilkay Gundogan – Rodri – Kevin De Bryune

Ferran Torres – Gabriel Jesus – Raheem Sterling

Sådan ser du Tottenham – Manchester City Online Live stream & TV

Premier League-kampen mellem Tottenham og Manchester City kan både live streames online og ses i TV.

Vil du live streame Tottenham – Manchester City online, så skal du oprette en konto hos Viaplay, hvor du både kan se fodbold med mobil, tablet og PC.

Skal du se fodbold i TV, så bliver Tottenham – Manchester City vist på TV3+.