Se Manchester United – Liverpool Online: Live Stream & TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Premier League-kampen Manchester United – Liverpool Online Live Streaming & TV i Danmark! Gider du heller ikke se fodbold i TV længere, så har du muligheden for at streame hele kampen mellem Man Utd og Liverpool på nettet!

Liverpool er tvunget til at vinde over Manchester United i torsdagens PL-kamp, hvis de vil i Champions League i næste sæson.

Der er ingen tvivl om, at det er svært at vinde på Old Trafford, men omvendt, så har Manchester United ikke det store at spille for, hvilket man også har kunne se på deres seneste præstationer.

Det er Englands største fodboldkamp, når rivalerne fra Manchester United og Liverpool mødes. Selvom der ikke kommer fans på Old Trafford, så bør det bestemt bliver en interessant kamp alligevel.

Liverpool skal vinde i Manchester

På trods af tirsdagens nederlag imod Leicester, så ser det stadig ganske fint ud for Manchester United.

De ligger i skrivende stund på andenpladsen i Premier League med fire point ned til Leicester, som endda har spillet en kamp mere.

Uanset udfaldet af de sidste tre runder i Premier League, så er Man Utd sikret pladsen i top fire, som sikrer en plads i Champions League-gruppespillet.

Situationen er anderledes bekymrende for Liverpool, som ligger på sjettepladsen. De har syv point op til Chelsea på fjerdepladsen, men har så til gengæld en kamp i baghånden, så det kan fortsat nå at blive spændende.

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab er altså under hårdt pres for at vinde kampen, men deres ærkerivaler kommer ikke til at lægge sig fladt ned.

Skadesproblemerne fortsætter i Liverpool

Det har ikke været helt nemt at være Liverpool-træner i denne sæson, hvor skaderne bare er væltet ned over holdets profiler.

Det centrale forsvar har stort set været et problem hele sæsonen, og hverken Joe Gomez, Joel Matip eller Virgil van Dijk når at blive klar i denne sæson.

Læg dertil, at anfører Jordan Henderson og Divock Origi også sidder ude, og så er truppen pludselig ret smal.

Ozan Kabak, Naby Keita og James Milner er ligeledes tvivlsomme hos The Reds.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United mangler Harry Maguire, Anthony Martial og Phil Jones.

Manchester United – Liverpool: Forventede  startopstillinger

Manchester United (4-2-3-1)

Dean Henderson

Aaron Wan-Bissaka – Victor Lindelöf – Eric Bailly – Luke Shaw

Scott McTominay – Fred

Marcus Rashford – Bruno Fernandes – Paul Pogba

Edinson Cavani

Liverpool (4-3-3)

Alisson Becker

Trent Alexander-Arnold – Nathaniel Phillips – Rhys Williams – Andrew Robertson

Thiago – Fabinho – Georginio Wijnaldum

Mohamed Salah – Roberto Firmino – Sadio Mané

Se Manchester United – Liverpool: Live Streaming & TV i Danmark

Premier League-kampen Manchester United – Liverpool kan live streames på Viaplay. Hvis du se kampen i TV, så vises den på Xee.