Se Manchester United – Liverpool Online Stream & TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Premier League kampen Manchester United – Liverpool online live streaming! Englands største og mest historiske fodboldkamp spilles søndag den 2. maj 2021, når Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod rivalerne fra Liverpool.

Der er kun fem Premier League-kampe tilbage i denne sæson, og særligt for gæsterne fra Liverpool er kampen vigtig.

Tager man et kig på tabellen, så kan man se, at Manchester United ligger på en flot andenplads med 67 point efter 33 kampe.

Da Man United har hele 12 point ned til West Ham på femtepladsen, og derfor kan der aldrig komme tvivl om deres Champions League-plads.

Det ser langt sværere ud for Jürgen Klopps Liverpool-hold, som efter to-tre fantastiske sæsoner har haft det meget svært i denne sæson, hvor skaderne også er haglet ned over holdet.

Liverpool har det meget svært i Manchester

Liverpool og Manchester United har begge haft lange perioder, hvor de har kæmpet for at komme tilbage på det allerhøjeste niveau.

Manchester United har fortsat ikke formået det siden Sir Alex Ferguson sagde farvel til The Red Devils tilbage i 2013.

Liverpool var i 10erne i endnu større problemer lige indtil, at Jürgen Klopp trådte til som manager i 2015. Det er ikke fordi han leverede vilde resultater fra starten, men efter et par års genopbygning af holdet, så nåede de både Champions League-finalen i 2018 og 2019.

Mens de tabte i 2018, så løftede de CL-pokalen i 2019, og året efter vandt de Premier League for første gang i historien.

Lige akkurat på Old Trafford, som er Manchester Uniteds hjemmebane, har Liverpool dog haft meget svært ved at vinde.

Liverpools seneste sejr fandt sted helt tilbage i 2014, hvor de vandt 3-0 på to mål af Steven Gerrard og et enkelt af Luis Suarez.

I samme periode har de dog besejret rivalerne flere gange på hjemmebane, og da der ikke kommer tilskuere til denne kamp, så bør statistikken ikke fortælle så meget.

Liverpool er stadig i problemer

Det har virkelig været op og ned for Liverpool i denne sæson. De startede fantastisk i både Premier League og Champions League, men siden fulgte et hav af skader blandt nogle af holdets vigtigste spillere.

Det er særligt midterforsvaret, der har været ramt og egentlig stadig er det, da generalen Virgil van Dijk fortsat er ude med en skade.

Det har fungeret relativt godt med Joel Matip og Joe Gomez, men de to har også siddet ude, og det har tvunget Jürgen Klopp til en masse forskellige løsninger.

Efter en helt elendig periode med seks nederlag på Anfield i træk, så troede de fleste, at de var tilbage på deres høje niveau.

I de seneste tre kampe har Liverpool spillet uafgjort imod Real Madrid, Leeds og Newcastle, hvilket selvfølgelig er meget skuffende.

Liverpool ligger i øjeblikket på sjettepladsen i Premier League, og de skal som bekendt sikre sig en placering top fire for at komme med i Champions League.

Manchester United – Liverpool: Live Stream & TV

Premier League-kampen Manchester United – Liverpool kan live streames på Viaplay, mens den sendes på Xee i dit TV.