FCK – Brøndby Live Stream: Se Superliga Fodbold


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FCK – Brøndby online med live stream! Den største kamp i dansk fodbold står for døren, når FC København søndag formiddag tager imod Brøndby IF i Superligaen, og hvis du vil se kampen, så kan du benytte online live streaming.

FC København kan tage et stort skridt imod FC Midtjylland på Superligaens førsteplads, hvis de formår at besejre ærkerivalerne for Brøndby.

Gæsterne fra Vestegnen kæmper omvendt for at holde AGF bag sig på tredjepladsen efter sidste weekends nederlag i Århus på 2-1.

FCK var dårlige i Brøndby

FC København og Brøndby har allerede mødt hinanden en gang tidligere i denne sæson. Det skete for godt to måneder siden på Brøndby Stadion, hvor et semi kriseramt Brøndby-hold tog imod FC København, som var favoritter til at vinde den kamp.

Det skulle dog hurtigt vise sig at blive en svær kamp for de danske mestre. Efter kun seks minutter scorede svenske Simon Tibbling et flot mål til 1-0, og der gik ikke engang 20 minutter før Brøndby-anfører Kamil Wilczek udbyggede føringen til 2-0.

FCK fik dog reduceret kort efter på et selvmål af Andreas Maxsø, så det stod 2-1 til Brøndby ved pausen.

Kampens sidste mål blev scoret med et kvarter igen, da Kamil Wilczek fordoblede sin målscoring.

Flere af Brøndbys store chancer blev skabt på grund af personlige fejl hos FCK, og generelt spillede gæsterne en dårlig kamp.

Man må formode, at de præsterer væsentligt bedre denne gang foran egne fans i Telia Parken.

Fantastisk kulisse venter i Telia Parken

Det store københavnske derby mellem FCK og Brøndby er nok den største kamp i skandinavisk fodbold.

Fodbolden er ganske fin, men det er særligt udenfor banen, at det er imponerende at se på.

De to holds tilskuere gør altid meget ud af at skabe en vild atmosfære, og det løfter hele oplevelsen af kampen.

Brøndby har for længst solgt deres billetter, og der kan være omkring 2.000 på deres afsnit, hvilket desværre ikke er mange.

Tidligere på ugen var der allerede solgt over 31.000 billetter, og det forventes, at der kommer tæt på de 35.000, som er kapaciteten til denne kamp.

Hvad bliver kampen?

FCK har selvfølgelig gode kort på hånden med hjemmebanen og et på papiret stærkere hold. Begge hold svinger en del for tiden, og FCK har derudover været en tur i Schweiz for at spille Europa League, så måske har Brøndby-spillerne mere energi til kampen.

Vi forventer derfor en tæt kamp, som FCK nok går hen og vinder. Vi tror på en 3-1-sejr til FCK.

Live Stream FCK – Brøndby Online

Hvis du vil live streame FCK – Brøndby online, så kan du gøre det på Viaplay.