Live Stream FCK – AGF | Live Stream Superliga Fodbold

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream FCK – AGF online! Superligarundens første kamp spilles i København, hvor FCK tager imod AGF hjemme i Telia Parken, og du har selvfølgelig muligheden for at live streame kampen online!

Der er mange spændende historier omkring kampen mellem FC København og AGF. Det er Danmarks to største byer, der er repræsenteret i FCK og AGF, og derudover, så gør Jens Stages skifte kampen ekstra interessant.

FCK er selvfølgelig store favoritter til at vinde imod AGF på hjemmebane, men da FCK skal spille en vigtig Champions League-kamp på tirsdag, så vil manager Ståle Solbakken muligvis rotere i startopstillingen ligesom, at nogle spillere måske vil spare på energien.

AGF leverede egentlig en udmærket indsats i første runde på udebane imod Hobro, men de fik kun et enkelt point med fra DS Arena, hvilket sætter dem en smule under pres, hvis de som forventet ikke får point med hjem fra København.

FCK overvandt dårlig start

FC København va rpå en relativt svær opgave i den første runde af Superligaen. De mødte OB på udebane, og selvom Ståle Solbakken havde en stjernespækket holdopstilling, så kom FCK relativt hurtigt bagud 2-0.

Imod et af Superligaens bedste hold, så virkede det pludselig som en umulig opgave, men FCK fik en vigtig reducering kort før pausen på mål af Jonas Wind.

Det gav selvfølgelig FCK-holdet et nødvendigt boost, mens det gjorde OB-spillerne nervøse, og FCK var klart bedre i anden halvleg.

De fik presset OB langt tilbage på banen, hvilket hjemmeholdet ellers havde forsøgt at undgå. FCK-stjernen Dame N’Doye blev endnu engang den helt store helt for FC København, da han med to fine kasser sikrede en 3-2-sejr, som gav FCK en fantastisk start på Superligaen.

Der var dog spillemæssige problemer undervejs, men de første par kampe er ofte lidt specielle, da holdene lige skal finde formen.

AGF var uskarpe i Hobro

AGF var på en nemmere opgave imod nedrykningsfavoritterne fra Hobro. De tilspillede sig godt med chancer, men de var ret uskarpe, hvorfor de kun fik et enkelt point med hjem til Århus.

De indkasserede et mål på kontra, men Jesper Juelsgård udlignede kort efter på et hovedstød efter hjørnespark.

Ser man bort fra uskarpheden, så kan AGF egentlig være nogenlunde tilfredse med deres indsats.

Det bliver dog et problem, hvis de er lige så uskarpe i Parken, hvor de ikke får ret mange chancer.

Oscar Whalley i AGF-målet har aldrig rigtigt virket sikker, hvorfor AGF netop har valgt at hente svenske William Eskelinen.

Det er dog ikke sikkert, at den 22-årige keeper kommer til at starte inde i Parken, da han knapt nok kender sit hold.

FCK – AGF: Hvad bliver den?

Der er ingen tvivl om, at FCK er store favoritter, men AGF bliver sjældent kørt helt over. De har et solidt hold med en del profiler med individuelle kvaliteter, så hvis FCK prøver at spare kræfter, så kan overraskelsen komme.

Det ligner dog en klar FCK-sejr.

Du kan som sagt live streame FCK – AGF direkte online!