Sådan live streamer du AGF – FCK online!


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

AGF – FCK kan live streames direkte på nettet. Vil du live streame Superliga-kampen mellem AGF og FC København, så kan det gøres lige her.

En af de største kampe i 3F Superligaen spilles mandag aften på Ceres Park i Århus, hvor de lokale helte fra AGF tager imod Danmarks største fodboldklub FCK.

Der forventes et brag af en kamp, hvor det på ingen måde er givet, at FCK henter de tre point med hjem til København.

Udover, at AGF har været overraskende stærke i denne sæson, så har FCK netop spillet en meget vigtig Europa League-kamp torsdag aften, hvor de brugte mange kræfter.

Mens de fleste af AGFs spillere har haft en kamppause under landskampene, så har mange af FC Københavns spillere været i aktion rundt omkring i Europa.

Derfor ligner det en tæt kamp, og det er altid interessant, når Danmarks to største byer mødes internt i Superligaen.

AGF skal lukke defensive huller

AGF fik pludselig styr på præstationerne og ikke mindst resultaterne, da Niklas Backman kom ind i det centrale forsvar efter at have siddet ude i længere tid.

De lukkede stort set ingen mål ind, og da Mustapha Bundu og Jakob Ankersen leverede i den anden ende, så vandt AGF pludselig så mange kampe, at de var med i toppen af Superligaen.

Det har dog ikke set ret godt ud i de seneste par kampe, hvor AGF har tabt 2-0 til Randers på udebane, og det blev blot endnu værre i sidste runde, hvor AGF hjemme på Ceres Park foran 22.000 tilskuere tabte 4-3 til Silkeborg, som ellers har været elendige i denne sæson.

Først og fremmest, så skal AGF tilbage til de defensive dyder, som gjorde, at de stort set ikke indkasserede nogle mål.

Dame N’Doye kan gøre comeback for FCK

FC København har måtte klare sig uden Dame N’Doye siden august måned, og det har kostet. De er slet ikke så overbevisende, som de har været tidligere på sæsonen.

De har stadig kun fire point op til FC Midtjylland på førstepladsen ligesom, at de har gode muligheder i Europa League, men det bliver alligevel meget vigtigt for FCK at få N’Doye tilbage, da han er blandt Superligaens absolut bedste spillere, når han er i topform.

Sådan live streamer man AGF – FC København

Du kan live streame AGF – FC København online hos Viaplay. Udover Superliga-fodbold, så kan du live streame masser af fodboldkampe hos Viaplay, herunder Premier League og Champions League.

Hvis du ikke live streamer, men derimod skal se AGF – FCK i TV, så skal du slå ind på TV3+.

AGF – FCK begynder mandag den 28. oktober kl. 19.00.