Dynamo Kiev – FCK Live Stream: Se Europa League Her!


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Europa League: Se Dynamo Kiev – FC København med live streaming!

FC København skal spille deres sværeste kamp i Europa League-gruppespillet torsdag aften, når de besøger Dynamo Kiev.

Dyanmo Kiev bliver vurderet som det bedste hold i gruppen, så det bliver bestemt ikke en nem kamp i Ukraine, men det kan på ingen måde udelukkes, at FCK kan få et point eller tre med hjem til København.

FCK vil være tilfredse med et point i Kiev

FC København har fået en glimrende start på Europa League-gruppespillet. De startede med at besejre FC Lugano med 1-0 hjemme i Parken.

Præstationen var ikke imponerende, men i forhold til at gå videre fra gruppen, så var det strengt nødvendigt med de tre point, og de blev sikret på et mål af Michael Santos.

Efterfølgende spillede FCK 1-1 imod Malmø på udebane, hvilket de også kan være tilfredse med. De formåede på ingen måde at skabe nogle chancer, og selvom de defensivt stod fint, så var Malmø det bedste hold på banen.

Ståle Solbakken plejer at være kalkulerende, når FCK spiller europæiske gruppespil, og de er oftest tilfredse med uafgjort på udebane, mens de helst skal vinde kampene hjemme i Parken.

Når man tænker på FC Københavns nuværende situation, hvor flere profiler er ude med skader, mens spillet ikke er særligt godt, så ville et enkelt point i Kiev være ganske tilfredsstillende.

Tidligere FCK-spiller blandt Dynamo Kievs profiler

Dynamo Kiev er sportsligt ikke mange niveauer over FC København, men økonomisk er de i en anden liga.

Det beviste det, da de handlede ind i FCK for godt to år siden.

Benjamin Verbic var en af FC København bærende spillere, men han var ikke i tvivl, da Dynamo Kiev kom med et bud på omkring 30 millioner kroner.

Han tjener væsentligt mere i Dynamo Kiev, hvor han også er blandt de bedste spillere.

Den slovenske landsholdsspiller har scoret mål i den ukrainske hovedstad, og kan skabe problemer for FCKs højre side.

Underlig atmosfære på det olympiske stadion i Kiev

Det kan lyde som en besværlig opgave at rejse til Ukraine for at møde en storklub som Dynamo Kiev, men det er ikke just en intimiderinde oplevelse, der venter på det enorme stadion i det centrale Kiev.

Der er plads til over 70.000 mennesker på stadion, men de har store problemer med at få folk på stadion.

Imod Malmø var der omkring 20.000 tilskuere, så selvom hjemmeholdets fans er fanatiske, så bliver det ikke det store problem for FCK-spillerne, som alle har prøvet vildere atmosfærer.

Dynamo Kiev – FC København Live Stream

Du kan se Dynamo Kiev – FC København med live stream online. Discovery har rettighederne til at vise Europa League-fodbold i Danmark, hvor du kan live streame kampen på Dplay.