Se Brøndby AGF Online | Brøndby AGF Live Streaming & TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se kampen mellem Brøndby IF og AGF online med live streaming! Der venter en helt fantastisk kamp på Brøndby Stadion, når AGF besøger Brøndby i Superligaens Mesterskabsslutspil.

Der er altid smæk på, når Brøndby og AGF mødes. Det er en af dansk fodbolds største kampe, og selvom der ikke kommer tilskuere på Brøndby Stadion, så forventer vi underholdning og drama.

AGF befinder sig pludselig midt i en krise, hvilket de ellers har været fri for i de seneste par år under David Nielsen.

Holdet præsterer dårligt, hvilket også kan ses på deres resultater. En af holdets seneste ni kampe er blevet vundet, og det var sjovt nok på udebane imod FC Midtjylland.

Brøndby har ganske vist også tabt deres seneste to kampe, men det var efter jævnbyrdige kampe imod FCM og FCK, så det er slet ikke så kritisk.

AGF kan dog trøste sig med, at de plejer at levere gode præstationer imod Brøndby, når ærkerivalerne mødes.

Brøndby har faktisk kun formået at vinde en af de seneste fem kampe imod AGF, men de blå-gule er favoritter i søndagens opgør.

AGF venter på skadede profiler

En af grundene til, at AGFs præstationer har været så dårlige, kan være de mange skader, som holdet er blevet ramt af.

I skrivende stund mangler AGF Daniel Arzani, Frederik Tingager, Nicolai Poulsen, Kevin Diks, Mathias Jørgensen, Søren Tengstedt og Zach Duncan på grund af skader.

Det er særligt Frederik Tingager og Nicolai Poulsen, som David Nielsen mangler. Sammen med Patrick Mortensen er de holdets vigtigste spillere, men det er endnu ikke til at sige om de bliver klar til kampen.

Poulsen har været ude i over en måned, mens Frederik Tingager kun har spillet to kampe i dette forår.

De er totalt afgørende i forhold til om AGF kan spille med om medaljerne og de europæiske pladser.

Heldet har vendt for Brøndby

Brøndby har kun fået et point ud af deres seneste tre kampe, hvilket også har gjort, at FC Midtjylland er stukket af i toppen af Superligaen.

De spillede 1-1 imod AGF på hjemmebane, hvorefter de tabte 1-0 på MCH Arena imod FC Midtjylland.

Senest tabte de 3-1 imod FCK hjemme, men de kunne lige så godt have vundet den kamp.

Der er intet i Brøndbys præstationer, der tyder på, at holdet ikke er i form, men noget af det held, som de har haft i løbet af sæsonen, manglede.

Se Brøndby – AGF Live Stream!