Se Derby Online: Brøndby – FCK Live Stream


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se derbyet mellem Brøndby IF og FC København online med live streaming!

Danmarks to største og mest succesfulde fodboldklubber, Brøndby IF og FC København mødes søndag eftermiddag i Superligaen – du kan se kampen med live streaming på nettet!

Det er derfor også Danmarks klart største fodboldkamp, der skal afvikles søndag eftermiddag i Superligaen.

Både Brøndby og FCK har sit at se til i disse dage. Brøndby sejler rundt, og taber den ene kamp efter den anden, mens FC København skal jonglere med både pokalturneringen, Superligaen og Europa League-gruppespillet.

Der står altid ufatteligt meget på spil, og selvom Brøndby har spillet nogle dårlige kampe på det sidste, så er de på ingen måde uden chancer for at vinde imod FCK.

Kan Brøndby og FCK være tilfredse med uafgjort?

Det korte svar er selvfølgelig nej. Begge hold vil gå benhårdt efter at besejre ærkerivalerne, men der er alligevel nogle ting, som gør, at hverken Brøndby eller FCK vil være særdeles utilfredse med uafgjort.

Brøndby har som sagt tabt deres seneste to kampe i Superligaen imod Esbjerg og senest SønderjyskE.

Spillet har været dårligt, hvilket det også var i deres pokalkamp imod Skive, som de besejrede i forlænget spilletid med en eller stærk startopstilling.

FC København har i løbet af 10 dage spillet 120 minutters fodbold imod Hillerød i pokalturneringen, en Superliga-kamp imod Silkeborg og senest en svær udekamp i Europa League imod Malmø.

Da de samtidigt har været ramt af en del skader til nogle af nøglespillerne i denne sæson, så er det et hårdt prøvet FCK-hold.

Derudover, så er afstanden til FC Midtjylland på førstepladsen nu nede på kun et enkelt point, og med over 70 point at spille om, så ville uafgjort slet ikke være så dumt igen.

FCK har overtaget imod Brøndby

Da Brøndby var på toppen under Alexander Zorniger i 2017/2018-sæsonen vandt de hele fire gange på stribe over FCK, som havde en af deres dårligste sæsoner i det nye årtusinde.

Den magtbalance blev dog ikke permanent, da FC København endnu engang har overtaget i derby-kampene, som betyder så uendeligt meget for fansene af de to københavner-klubber.

FC København har vundet de seneste fire kampe imod Brøndby med 3-1, 1-0, 2-1 og senest 3-2, da de fejrede mesterskabet.

Det er fortsat tætte kampe, som givetvis bliver afgjort på, hvem der lige rammer dagen foran målet.

Hvis Brøndby skal vinde, så kræver det formentlig, at Kamil Wilczek sparker boldene i kassen, hvilket han plejer at være dygtig til.

Han har dog ikke været i god form i de seneste par kampe efter en ellers flot sæsonstart, så det er vigtigt, at hans medspillere sætter ham op til nogle store chancer imod et FCK-forsvar, som er til at tale med.

Live stream kampen mellem FCK og Brøndby direkte online!