Se FCK – Brøndby Online: Live Stream FCK – BIF

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream FCK – Brøndby online – Superligaen

Du kan live streame kampen mellem FCK og Brøndby direkte på nettet. Det bliver ikke større i dansk fodbold end når FC København og Brøndby mødes, så hvis du ikke skal i Telia Parken eller se fodbold i TV, så kan det klart anbefales at live streame kampen

Denne gang kan vi se frem til en stor fest i København, hvor FC København kan sikre sig Superliga-titlen, hvis de formår at besejre ærkerivalerne fra Brøndby.

Derfor er der også udsolgt til kampen, så der forventes omkring 35.000 tilskure, hvilket vil skabe en fantastisk ramme om Danmarks største fodboldkamp.

FCK kan blive mestre imod Brøndby

FC København har nærmest sat sig selv i en drømmeposition før kampen imod Brøndby. De har spillet fuldstændig fremragende fodbold i de seneste par måneder, hvor de har sat alle konkurrenterne på plads.

Med kun fire kampe tilbage af Superligaen ligger FCK 11 point foran FC Midtjylland, og de har ovenikøbet en så meget bedre en målscore, at et point i teorien også vil være nok, men FCK kommer selvfølgelig til at gå all in på at vinde kampen.

Der er fuldstændigt udsolgt i Parken for første gang i rigtigt mange år, og det vil kun gøre kampen endnu sjovere.

Kan Brøndby stille noget op?

Det korte svar er nej, men alt kan selvfølgelig ske i fodbold. Brøndby har været milevidt fra deres niveau i sidste sæson.

Det hænger selvfølgelig lidt sammen med nogle af de profiler, der folod klubben i sommers, men derudover har flere spillere bare ikke ramt deres niveau.

Brøndby-spillerne vil selvfølgelig være topmotiverede, men omvendt, så bør deres motivation ikke være på samme niveau som FCK-spillernes.

Brøndby kan selvfølgelig godt stille noget op. De spillede en flot kamp imod FCK for en måneds tid siden på Brøndby Stadion, hvor de kom frem til en del chancer, men FCK var bare skarpere på dagen, hvilket mest af alt skyldtes de individuelle kvaliteter hos Robert Skov og Viktor Fischer.

FCK – Brøndby: Forventede startopstillinger

FC København:

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Andreas Bjelland – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Jonas Wind

Brøndby IF:

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Paulus Arajurri – Hjörtur Hermannsson

Josip Radosevic

Simon Tibbling – Lasse Vigen

Hany Mukhtar

Kamil Wilczek – Simon Hedlund

Hvad bliver FCK – Brøndby?

FC København vil selvfølgelig være klare favoritter, og motivationen til at vinde bliver bestemt ikke mindre af, at Parken er fyldt til sidste sæde samt, at de møder ærkerivalerne fra Brøndby IF.

FCK har vundet alle tre KBH-derbyer imod Brøndby i denne sæson, hvilket også var tiltrængt efter tre Brøndby-sejre og et uafgjort resultat i sidste sæson.

Brøndbys defensiv har været elendig i denne sæson, så det ville være underligt, hvis ikke FCK kom på tavlen et par gange.

Husk, at du kan live streame FC København – Brøndby direkte på nettet. Dette kan eksempelvis gøres hos Viaplay.