Se FCK – FC Nordsjælland | Live Stream & TV Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FCK – FC Nordsjælland online med live streaming! FC København skal bygge videre på sejren over Brøndby, når de søndag eftermiddag tager imod FC Nordsjælland hjemme i Parken.

Efter en meget sløj periode i Superligaen, så kan FCK-holdet nu vinde den tredje kamp på stribe. Det er ikke fordi, at de pludselig spiller fantastisk fodbold, men der er trods alt en udvikling at spore.

Se Superliga Fodbold Online

Umiddelbart lyder det som en overkommelig opgave med en hjemmekamp imod FC Nordsjælland, men gæsterne er virkelig formstærke, og kommer med en vild tro på egne evner.

Det ligner umiddelbart en meget underholdende kamp med mål i begge ender, og FC København har selvfølgelig favoritværdigheden til søndagens Superliga-kamp.

FC Nordsjælland i vild stime

FC Nordsjælland har i løbet af de seneste par måneder været et forvandlet hold i forhold til det, der kom ud til foråret.

Efter fem Superliga-nederlag på stribe, så har det purunge FCN-hold nu ikke tabt i de seneste ni kampe i Superligaen.

De seneste fire kampe er blevet vundet med overbevisende 3-0, 2-1, 2-0 og 4-3 over hhv. Lyngby, SønderjyskE, AGF og Randers FC.

Med tre mål i de seneste to kampe, så er Kamaldeen Sulemana tilbage i topformen. Det kommer ovenpå en sløj periode, hvor han ikke lykkedes med sine mange driblinger, men nu er han klar til at lege med FCKs forsvarsspillere, som får store problemer.

FC København ligger i skrivende stund på tredjepladsen med 41 point, og de har hhv. fire og otte point op til Brøndby og FCM.

FC Nordsjælland ligger på femtepladsen med 35 point, men de kan faktisk godt blande sig i kampen om medaljerne.

Kamil Wilczek er nøglen for FCK

Det mest opløftende for FCK i dette forår har været Kamil Wilczeks comeback til startopstillingen. Af en eller anden grund var polakken langt fra Jess Thorups startopstilling i trænerens første tid i København, men han selvfølgelig ændret mening nu.

Wilczek har scoret tre mål i de seneste to kampe, og bør starte foran alle de andre angribere i FCK-truppen.

Han kan blive nøglen for FC Københavns store problem har været at omsætte chancerne til mål. Mens Mustapha Bundu og Viktor Fischer har været uskarpe, så omsætter Wilczek bare en stor del af sine chancer til mål.

Wilczek har igennem karrieren spillet 14 gange imod FC Nordsjælland, og han har scoret fem mål i disse kampe.

Han har dog ikke scoret imod dem i FCK-trøjen endnu – det kan han meget vel gøre på søndag.