Se Hobro – FC København Online – Live Stream Fodbold


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream Hobro – FC København på nettet med live streaming.

Superliga-mødet mellem Hobro og FC København kan ses på nettet ved hjælp af online live streaming.

Der er blevet set meget frem til kampen mellem Hobro og FC København, som mødes på DS Arena søndag eftermiddag.

Det skyldes ikke mindst, at en hvis Nicklas Bendtner er skiftet til FCK i slutningen af transfervinduet, og han har simpelthen mulighed for at få sin første Superliga-kamp nogensinde, hvis han kommer på banen i Hobro.

Hobro har problemer med at vinde

Hobro har vist sig som et overraskende stabilt hold. De var eller udpeget som en af Superligaens nedrykkere i denne sæson, men sådan har de ikke set ud.

De har kun tabt to af de første otte kampe, og har blandt andet været tæt på at vinde på udebane imod FC Midtjylland.

Deres evne tæt til at stå kompakt har vist sig at være nok til at skabe tætte kampe mod langt de fleste modstandere, men de har til gengæld svært ved at vinde kampe selv.

Kun en sejr i de første otte runder af Superligaen er ikke nok, og hvis de fortsætter på den måde, så kommer de til at rykke ned.

Heldigvis for Hobro, så er hverken Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan eller Emmanuel Sabbi blevet solgt, så de har nogle rigtigt spændende spillere, som kan gøre ondt på FCK-forsvaret.

FCK vil måske spare spillere før Europa League

Hobro får selvfølgelig svært ved at få point imod FCK, men hvis der er noget, der skal hjælpe dem til det, så er det, at FCK skal spille en vigtig Europa League-kamp på torsdag.

FC København indleder Europa League-gruppespillet imod Schweiziske Lugano, og selvom Superligaen er ekstremt vigtig, så vil det alligevel betyde enormt meget, hvis FCK får tre point i den første kamp.

Der er ret god bredde på de fleste positioner i FCK-truppen, så det bliver ikke nødvendigvis det store problem

FCK-holdet i sin nuværende forfatning er dog meget usammenspillet, og det er de danske mestres helt store problem her i sæsonstarten, for der er ingen tvivl om kvaliteten hos spillerne.

Hvad bliver kampen?

FC København er selvfølgelig favoritter, men det er ikke givet, at de bare går ud, og besejrer Hobro, som er svære at spille imod.

Hobro har både fået point imod FC Midtjylland og OB i denne sæson, så hvis der skulle komme en overraskelse i denne runde, så kunne det godt være et uafgjort resultat i Hobro.

Mange af FCK-spillerne er lige kommet hjem fra diverse landsholdsrejser, og de mangler en del spillere.

Omvendt har Hobro bagt op til kampen i to uger, og der ventes mange mennesker på DS Arena i Hobro.