Se Lyngby – SønderjyskE: Online Live Streaming & TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Lyngby – SønderjyskE online ved at bruge live streaming! Der venter en stor kamp på Lyngby Stadion onsdag aften, når de danske pokalvindere fra SønderjyskE kommer forbi Kongens Lyngby i Superligaen.

Der står tre meget vigtige point på spil i onsdagens Superliga-kamp. Lyngby er stadig på 11. pladsen, men de har nu kun fire point op til SønderjyskE, og de kan derfor tage et stort spring imod overlevelsen.

Lyngby har spillet helt fantastisk fodbold under Carit Falch, og hvis de kan fortsætte på det samme niveau, så vinder de også kampen imod SønderjyskE.

De sønderjyske gæster har ikke været ret godt kørende i 2021, men spiller for spiller er det stadig et stærkt mandskab.

Lyngby tæskede SønderjyskE i Haderslev

Det er ikke mere end to måneder siden, at Lyngby besøgte SønderjyskE på Sydbank i Haderslev. Dengang var SønderjyskE noget bedre kørende, og de var gjort til store favoritter af bookmakerne, men det kunne man bestemt ikke se, da kampen gik i gang.

Banen på Sydbank Park var direkte elendig i starten af foråret, og det var tydeligt, at Glen Riddersholm havde instrueret sine spillere i at spille simpel fodbold.

Carit Falch havde valgt en helt anden tilgang med sine Lyngby-spillere, som nærmest spillede tiki taka på det elendige underlag.

Magnus Warming bragte fortjent Lyngby på 1-0 efter 37 minutter, og Jens Martin Gammelby udbyggede føringen til 2-0 lige inden pausen.

SønderjyskE kom med en mindre reaktion fra anden halvlegs start, men det var alligevel Lyngby, der fik scoret, og endnu engang var det Brøndby-udlejede Gammelby, der kom på tavlen.

Anders K. Jacobsen reducerede til 3-1 i slutningen af kampen, men Magnus Kaastrup scorede kort efter til 4-1, som blev kampens resultat.

Lyngby spillede SønderjyskE ud af tæppet i den kamp, og mon ikke vi ser en helt anderledes præstation denne gang.

Hvis Lyngby vinder kampen, så er kun et point efter SønderjyskE inden de sidste seks kampe i Superligaens slutspil.

SønderjyskE er et spørgsmålstegn

2020 var generelt et fantastisk år for SønderjyskE og træner Glen Riddersholm, men 2021 har været meget anderledes.

De har haft meget svært ved at vinde fodboldkampe i det nye år, og de havde tabt fire Superliga-kampe på stribe inden søndagens kamp på Nature Energy Park i Odense, som endte 1-1 imod OB.

Det så ligeledes svært ud i pokalturneringen, hvor SønderjyskE havde tabt den første af to semifinaler imod FC Midtjylland med 1-0.

SønderjyskE formåede dog at vinde 3-1 over de danske mestre, og de spillede sig faktisk videre til pokalfinalen endnu engang.

I deres seneste kamp fik de 1-1 med hjem fra Odense på trods af, at de fik Philipp Schmiedl smidt ud efter 54 minutter, da de var bagud 1-0.

At få et point med fra den kamp kan vise sig at være den succesoplevelse, som spillerne har haft brug for. De kommer i hvert fald til at få det svært på Lyngby Stadion.