Silkeborg IF – Esbjerg FB: Live stream og optakt

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se det spændende opgør mellem Silkeborg IF – Esbjerg FB i kampen om at spille sig i Superligaen. Skal Silkeborg IF beholde deres plads, eller skal Esbjerg komme tilbage i ligaen, som de har kæmpet for hårdt?

Silkeborg – Helsingør var meget underholdende

Silkeborg spillede en vanvittig kamp mod Helsingør IF, hvor der blev scoret 7 mål i alt. De to barndomsvenner Okkels og Mattsson scorede begge to deres debutmål i en så vigtig kamp, hvilket gør det til en ekstra god historie. Men en person der også fortjener stor hyldest i Silkeborg må være Tobias Salquist. Han stod på målstregen i allersidste minut og blokerede et farligt skud, som kunne havde sendt Helsingør videre.

Du skal holde øje med disse spillere på live stream

Hvis der er én person som Esbjerg skal holde ekstra øje med, så må du være Gustav Nilsen. Han har nemlig scoret 3 basser i de seneste 3 opgør, og vi forventer at en god fight mellem Nilsson og Esbjergs forsvarsspillere.

Der skal også holdes øje med unge Magnus Mattsson. Med en alder på bare 19 år har han alligevel spillet en masse kampe i Superligaen. Han bed sig rigtig fast i starten af april, hvor han spillede 120 minutter i semifinalen i DBU pokalen – og scorede til 1-1.

De to jyske klubbers fodboldhistorie

To jyske klubber, som begge har erfaring i Superligaen. Sidste gang de rykkede ud af Superligaen var i  2010/2011, og det tog kun 2 sæsoner før de rykkede op igen. Samme sæson vandt de også pokalturneringen for tredje gang i klubbens historie. Dette skete efter en 1-0 sejr over Randers.

Den første Europa League kamp var de endnu engang videre i Europa League vandt de 5-3 over AS Saint-Étienne. Efter denne sensationelle sejr gik de også videre fra gruppespillet trods at havne i grupper med klubber som Red Bull Salzburg, IF Elfsborg og Standard Liège. Knockout fasen blev dog endestationen for den vestjyske by, hvor de tabte til ACF Fiorentina.

Silkeborg IF vandt i 1994 Superligaen med den svenske træner Bo Johansson, men siden da er det ikke blevet til de store resultater, bortset fra 2001 hvor Silkeborg vandt pokalturneringen over AB med en 4-1 sejr.

I 2015/2016-sæsonen måtte Silkeborg dog lige ned i 1. Division efter en historisk dårlig sæson, hvor det kun blev til to sejre på en hel sæson. De rykkede dog op i Superligaen igen efter én sæson i den næstbedste fodboldliga i Danmark.

Den “nye” Superliga-struktur giver spænding

Siden den nye Superliga-struktur, så er det altid spændende med disse play off-kampe, hvor der virkelig er noget at spille om. Der er nemlig ikke stor forskel på bunden af Superligaen og toppen af 1. division, så vi forventer at begge hold går hårdt til stålet.

Med Esbjergs fodboldhistorie i mente, så tror vi på at de sagtens kan overraske et Silkeborg hold der har spillet mange kampe for tiden. Godt nok kom de til pokalfinalen, men spillere må være slidte efter flere pokalkampe og ikke mindst play offs mod henholdsvis Lyngby og Helsingør IF.

Silkeborg IF – Esbjerg FB: Forventet startopstillinger

Jeppe Brinch er igen med til at forstærke Esbjergs forsvar efter at være ude i kulden med karantæne. Esbjergs træner, John Lammers, måtte skære den unge Simon Bækgård fra. Silkeborg IF forventes at stille med samme opstilling som mod Helsingør IF.

Esbjerg IF (4-2-3-1): Jeppe Højbjerg – Nikolaj Hagelskjær, Jeppe Brinch, Agus Garcia, Jesper Lauridsen – Lasha Parunashvili, Jacob Lungi Sørensen – Anders Dreyer, Tim Hölscher, Emmanuel Essigba – Adrian Petre.

Silkeborg IF (4-4-1-1): Peter Friis Jensen – Gustav Dahl, Simon Jakobsen, Tobias Salquist, Jens Martin Gammelby – Jeppe Okkels, Casper Sloth, Mikkel Vendelbo, Vladimir Rodic – Davit Skhirtladze – Gustaf Nilsson