SønderjyskE – AGF: Spændende kamp som skal ses med live stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Mesterskabet i Superligaen er blevet afgjort. Men der er stadigvæk vigtige kampe. Sønderjyske – AGF spiller pladser til en eventuel Europa League kvalifikation, og fodboldkampen kan ses direkte med live streaming.

David Nielsen er blevet forenet med midtbanedynamoen Bror Blume

Den 26-årige Bror Blume spillede i starten af sæsonen for Lyngby, og har gjort det nærmest hele hans professionelle fodboldkarriere. Men da Lyngby var ved at gå konkurs og spillerne ikke fik løn, så kunne spillerne smutte på en fri transfer. Dette gjorde Bror Blume så, da han gerne vil prøve nye udfordringer af.

Dermed er det blevet et gensyn med træneren David Nielsen, som overraskende skiftede Lyngby ud med AGF, efter at havde ført dem til bronzemedaljer i Superligaen sidste sæson. Blume har i øvrigt udtalt at David Nielsen er en af grundene til, at han er blevet en etableret Superliga-spiller.

Første kamp endte uafgjort – så der er lagt op til en spændende duel

Der var gang i det første opgør mellem AGF og SønderjyskE. Hele fire mål blev scoret, og der er ingen grund til at tro, at de skruer ned for tempoet i Haderslev. Der er lagt op til en gedigen målfest, og man vil nok se et aggressivt AGF-mandskab, som skal score minimum én basse.

I første opgør havde AGF flest målforsøg og skud på mål, og var generelt skarpere end SønderjyskE, men fodbold handler i høj grad også om at være kynisk – og det var SønderjyskE. Godt nok havde de kun 2 skud på mål, men de gik begge ind. Begge scoringer faldt endda inden for 10 minutter i slutningen af 2. halvleg.

Sønderjyske skal passe på farlige Pusic.

Når et hold som AGF satser offensivt, så giver det Martin Pusic flere målchancer, og det er ikke godt for SønderjyskE, for Pusic er virkelig skarp for tiden. Den tidligere FCK’er har scoret tre mål i de seneste tre Play-off opgør, og er dermed et godt gæt på en målscorer i aftenens kamp.

Vinderen skal på en svær opgave. FCK venter nemlig i en finale.

Vinderen af denne Play-off kan se frem mod en vanvittig svær opgave. FCK venter nemlig ude i horisonten til at tage imod et af de jyske hold. Sidste års mestre vil have en forfærdelig sæson, hvis de ikke kan formå at kvalificere sig til europæisk fodbold.

Derfor er de københavnske løver ekstra sultne på en sejr, men de har bare ikke leveret på højt og stabilt niveau som sidste sæson. Godt nok forstærkede de sig i vinters med Viktor Fischer og han har gjort det godt, men andre dele af holdet er faldet helt igennem.

SønderjyskE – AGF: Forventet startopstillinger

David Nielsen kan være irriteret på forsvaret over at lukke sådanne mål ind i slutningen af 2. halvleg, men der forventes ikke store ændringer i startopstillingen, da AGF sad på det meste af kampen. SønderjyskE var nok også fint tilfredse med deres indsats på Ceres Park.

SønderjyskE: Sebastian Mielitz – Stefan Gartenmann, Anders Egholm, Kees Luijckx, Nicholas Marfelt – Simon Kroon, Rasmus Vinderslev, Eggert Jonsson, Christian Jakobsen – Mikael Uhre, Mads Hvilsom.

AGF: Aleksandar Jovanovic – Casper Højer Nielsen, Niklas Backman, Pierre Kanstrup, Dino Mikanovic – Bror Blume, Adama Guira, Jens Stage – Jakob Ankersen, Martin Pusic, Mustapha Bundu.

SønderjyskE – AGF: Live stream

Kampen mellem de to jyske hold kan live streames hos Eurosport Player. Vil du hellere se fodbold på dit TV, så skal du finde TV3 Sport, hvor kampen begynder kl. 19.00.