Live stream landskampen online: Se Slovakiet – Danmark

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Landskampen Slovakiet – Danmark kan live streames direkte på nettet. Læs optakten, og live stream landskampen Slovakiet – Danmark online.

Slovakiet – Danmark er en historisk landskamp

Der skrives historie i dansk fodbold onsdag aften, når Slovakiet og Danmark mødes i en venskabskamp.

Konflikten mellem DBU og spillerne, som har fyldt alt i medierne henover de senere dage, er desværre ikke blevet løst, hvorfor Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Thomas Delaney er blevet hjemme i Dannark.

I stedet for de danske stjerner, så har DBU fundet en samling af spillere, som til dagligt optræder for diverse 2. divisionsklubber og futsal-landsholdet.

Slovakiet har selvfølgelig udtaget en trup med deres bedste spillere, og de må være meget forvirrede over, hvad der foregår i Danmark.

Det bliver utroligt spændende at se de danske amatørspillere imod stjerner som Marek Hamsik, Stanislav Lobotka og Milan Skriniar på den helt store scene, men kampen kan også blive en smule sørgelig.

Det er en kæmpe katastrofe for dansk fodbold, og man ønsker bare, at DBU og spillerne tager sig sammen, og får fikset en aftale.

Udfra set virker det nærmere om en principsag, hvis ikke der er tale om to grådige parter, der ikke er klar over, at det er hele Danmarks landshold, det drejer sig om.

Futsal-spillere imod Hamsik og co.

Der er selvfølgelig en stor fare for, at Danmark bliver kørt fuldstændigt over af de stærke slovakiske spillere.

Slovakiet skuffede i VM-kvalifikationen, og de var således ikke med til VM i fodbold i sommers, men de har altså nogle meget stærke spillere på holdet.

Marek Hamsik er den helt store stjerne, og Napoli-legenden kan på en god dag køre fuldstændigt rundt med de danske amatører.

Vi kender Stanislav Lobotka i Danmark fordi han har spillet i FC Nordsjælland, og han var på et tidspunkt blandt de allerbedste spillere i Superligaen inden, at han skiftede til Celta Vigo og La Liga.

En anden interessant spiller er midterforsvareren Milan Skriniar, der til dagligt spiller i Inter. Han var blandt de bedste stoppere i Serie A i sidste sæson, og han er en fantastisk spiller.

Det står endnu ikke klart, hvor seriøst Slovakiet vil tage opgaven imod Danmark, og man kunne forestille sig, at de ikke benytter de allerstørste stjerner, som har et tæt kampprogram i løbet af en sæson.

Det bliver i hvert fald interessant at se landskampen mellem Slovakiet og Danmark, og vi anbefaler at live streame den online.

Odds på Slovakiet – Danmark

Du kan selvfølgelig også oddse på landskampen Slovakiet – Danmark. Der er ikke meget tiltro til de danske drenge, omend et oplagt spil på Slovakiet kun bliver belønnet med 1.05 hos bet365. Tror du på en dansk sejr, så får du pengene 19.00 gange igen, mens uafgjort giver odds 11.00.

Sådan kan du live streame Slovakiet – Danmark

Du kan live streame fodboldlandskampen mellem Slovakiet og Danmark hos Eurosport Player.