Se Spanien – Schweiz: Live streaming og optakt

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Spanien – Schweiz direkte med live stream

Du kan se Spanien – Schweiz direkte med live stream. Der venter en spændende testkamp, og når vi er så tæt på VM, så må man forvente nogle stærke hold på banen. Både Spanien og Schweiz skal til VM i fodbold, og du kan selvfølgelig se Spanien – Schweiz direkte med live stream.

Der er under to uger til VM i fodbold i Rusland begynder, og fodboldfeberen begynder så småt stige. Der bliver ikke spillet betydende fodboldkamp før VM går i gang, og i mellemtiden må vi hygge os med venskabskampene, hvor VM-holdene tester formen af.

Se Spanien – Schweiz direkte med live stream.

Spanien er blandt de bedste til VM

Spanien vandt deres første VM i 2010 på det sene mål af Andres Iniesta, men de skuffede fælt i 2014, hvor de blandt andet tabte 1-5 til Holland.

Selvom mange af de rutinerede spillere fra 2010 har trukket sig tilbage, så har Spanien stadig et af de allerbedste hold til årets VM-slutrunde.

David De Gea er verdens måske bedste målmand, mens det samme kan siges om Sergio Ramos og Gerard Pique i det centrale forsvar. På midtbanen er der masser af stjerner som Sergio Busquets, Andres Iniesta, Koke, David Silva og der er også høj klasse på bænken.

Spanien har haft problemer med at få en central angriber til at fungere, og Alvaro Morata er ikke udtaget til VM-truppen. Det er Diego Costa til gengæld, og selvom han aldrig har slået igennem på Spaniens landshold, så er han stadig en verdensklasse angriber.

Schweiz gjorde det flot i VM-kvalifikationen

Schweiz er selvfølgelig længder bag Spanien, men de gjorde det alligevel flot under VM-kvalifikationen. Schweiz var i gruppe med Portugal, Ungarn, Færøerne, Letland og Andorra, og det er selvfølgelig ikke den sværeste pulje, men Schweiz vandt alligevel de første ni kampe, herunder hjemmekampen imod Portugal.

Førstepladsen skulle afgøres i den sidste runde, og her vandt Portugal så 2-0, som sikrede dem den direkte VM-plads på målscore.

Herefter skulle Schweiz op imod Nordirland i VM-playoff, og de vandt samlet 1-0. Der er ikke de helt store profiler på Schweiz’ landshold, men de er svære at spille imod. De største profiler er Xherdan Shaqiri, Ricardo Rodriquez, Stephan Lichtsteiner og Granit Xhaka, som i øvrigt er i fare for at misse VM med en knæskade.

Se Spanien – Schweiz direkte med live stream!

##Hvordan ender Spanien – Schweiz live stream?##

Spanien har et langt bedre hold, og de bør vinde klart over Schweiz.

Vi tror på 3-0 til Spanien.

Spanien – Schweiz: Profiler

David Silva, Spanien og Xherdan Shaqiri, Schweiz.

Hvornår kan man se Spanien – Schweiz live stream?

Spanien – Schweiz spilles søndag den 3. juni kl. 21.00.