Kroatien – England: Se kampen online med live streaming

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Kroatien – England live streaming!

Der venter en meget spændende VM-semifinale onsdag aften, når Kroatien og England mødes, og du kan selvfølgelig se kampen på nettet med live streaming. Vinderen skal møde Frankrig i kampen om verdensmesterskabet, og for både England og Kroatien ville det være en historisk bedrift.

Mange af kampene i knockout-fasen under dette VM har været tætte, og vi har allerede set fire straffesparkskonkurrencer. Kroatien har været i to af disse imod Danmark og Rusland, mens England besejrede Colombia på samme måde, og derfor er det bestemt også en mulighed i dagens kamp.

Kroaterne har fysiske problemer

Kroatien var overlegne i den ellers svære pulje med Argentina, Nigeria og Island, og de hentede ni point i de tre kampe. Højdepunktet var 3-0-sejren imod Argentina, hvor profiler som Luka Modric viste sig flot frem.

Eftergruppespillet stødte de ind i Danmark, og det var ikke et skræmmende kroatisk landshold, vi så. De var bedst i første halvleg, mens de havde svært ved at få spillet til at fungere efter pausen. Det endte som bekendt i en straffesparkskonkurrence, som kroaterne vandt.

Det samme var tilfældet i kvartfinalen, hvor Kroatien mødte Rusland. Kampen var igen ret tæt, men Kroatien var skarpest i straffesparkskonkurrencen.
Dermed har Kroatien spillet to gange 120 minutters fodbold med en efterfølgende straffesparkskonkurrence, og det har sat sine spor hos kroaterne.

Målmand Danijel Subasic havde store problemer med baglåret i slutfasen af kampen imod Rusland, men han var stadig klar til at spille. Han har dog været tvunget til at træne individuelt i optakten til denne kamp, og det samme gælder i øvrigt forsvarsspillerne Sime Vrasljko og Dejan Lovren.

Flere medier forventer, at Subasic og Lovren bliver klar, mens Vrasljko ikke kan spille. Det vil højst sandsynligt betyde, at man rykker Domagoj Vida ud på højre back, mens Vedran Corluka overtager pladsen i midterforsvaret.

Englands dødbolde kan blive nøglen

Omvendt har England spillet en stille og roligt kvartfinale imod Sverige, som blev vundet 2-0. Sejren var aldrig rigtigt i fare, og man må formode, at England har haft en bedre optakt til semifinalen end Kroatien.

England har scoret 11 mål ved denne slutrunde, og de har dermed tangeret deres egen rekord for flest scorede mål ved et VM, som blev sat i 1966, da de vandt.

Det skal dog nævnes, at England scorede otte af disse mål i deres gruppekampe imod Tunesien og Panama. Tre af målene er blevet sat ind på straffespark, mens yderligere tre er scoret på hjørnespark, og de har generelt været meget farlige på dødbolde.

Det er meget vigtigt for Kroatien at læse op på Englands dødbolde før kampen, hvis ikke de skal straffes, som de andre hold er blevet.

Der venter en nervepirrende og fantastisk kamp mellem Kroatien og England, og du kan se kampen på nettet med live streaming!

Sådan live streamer du Kroatien – England

Hvis du vil live streame Kroatien – England, så skal du gå ind på DR TV, og finde DR1.