Landskampen Danmark – Kroatien: Live stream, optakt og spiltips

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Du kan se Danmark – Kroatien direkte på nettet med live stream.  Det er bestemt ikke første gang at Danmark møder Kroatien i en landskamp. Vi har tidligere mødt dem 5 gange siden 1996, men nu gælder det en kamp om billetten til kvartfinalen ved VM 2018.

Selvsikker optakt fra Kroatien

Flere dage inden kampen er trænere og spillere begyndt at udtale sig om hinanden på forskellige medier. En af udtagelserne fra Kroatiens træner Zlatko Dalic, der med selvsikkerhed beretter om at Kroatien ser frem til et knockoutopgør mod Danmark i kampen på søndag.

Med tre sejre i bagagen og blot et mål lukket ind i tre kampe – på straffe vel og mærke, er udtagelsen fra Zlatko Dalic måske lige positivt nok. Kigger man nærmere på de tre VM-kampe, så har Kroatien korrekt en lille difference mht. boldbesiddelse og målforsøg.

Kroatien har haft 51.33% boldbesiddelse i gennemsnit ved de seneste tre kampe. De har også haft 11 målforsøg i gennemsnittet. Danmark kører en boldbesiddelse på ca. 43% og 11 målforsøg i gennemsnittet.

Startopstillinger til Danmark – Kroatien

Danmark og Kroatien er henholdsvis ubesejret i 18 og 7 kampe. Kigger vi på startopstillingen, bliver det spændende at forudse om formationerne bliver holdt den samme som de seneste kampe, eller om der bliver udskiftning.

Formationen hos det Kroatiske hold vurderes til at hedde 4-2-3-1 som blev brugt under kampen mod Nigeria, Island og Argentina. I sidste kamp mod Island sparede de spillere. Især forsvaret blev helt skiftet ud og er dermed ekstra klar mod Danmark.

Danmarks formation mod Frankrig, Peru og Australien var opstillingen 4-3-3. Det vurderes derfor at Danmark vil benytte samme formation mod Kroatien på søndag. Ligheden mellem holdene rent statistik er til at bemærke, men måske er det Danmark som laver knockout mod Kroatien på søndag?

Danmark – Kroatien: 6 indbyrdes kampe

Landsholdet har flere gange mødt Kroatien. Første gang var i 1996 til EM, hvor Kroatien vandt med 3-0 på hjemmebane. Et år efter i 1997 mødtes vi igen til kvalifikationskamp som blev uafgjort 1-1 i marts måned. I oktober samme år blev anden del af kvalifikationskampen afholdt hvor Danmark vinder med 3–1.

Det danske landshold og Kroatien mødtes igen på græsset i 1999 til en venskabskamp, hvor Danmark vinder med 0-1. I 2004 spillede vi i venskabskamp hvor Kroatien løb med sejren 1–2.

Hvornår kan man se landskampen Danmark – Kroatien med live stream?

Man kan se Danmark – Kroatien den 1. juli kl 20.00.