Danmark – Frankrig: Live stream, optakt og spiltips

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Ingen fodboldfest ved Danmark – Frankrig

I de foregående VM-kampe, hvor Danmark har spillet landskamp, har man i den grad kunne samle københavnerne under samme tag. Både Telia Parken og Tivoli har været med til at sætte en VM-kulissen, hvor københavnerne har kunne skabe en fodboldfest uden lige.

Med den kommende kulisse under VM-kamp mod Frankrig, ser det meget anderledes ud for københavnerne da der ingen findes. Derfor vil det nok være mest optimalt at se Danmark – Frankrig på live stream.

Lidt kort om rettighederne til at vise kampene

Til de to afholdte fodboldkampe mod Peru og Australien, har TV2 haft rettighederne til at vise kampene, det er ligeså TV2 som har stået bag arrangementerne både i Tivoli og Telia Parken. DR viser Danmark – Frankrig, men der bliver ikke noget arrangement af kampen.

Derimod er dette muligt for aarhusianerne, idet DR har opstillet storskærm på havnen, ligeledes vises kampene under hele VM – slutrunden i Aalborg, Kalundborg, Fredericia og Odense, hvor det er muligt at deltage i folkefesten. DBU Tour har også sørget for fodbolds arrangementer rundt omkring det danske land.

Storskærme til VM-kampe

Størstedelen af københavnerne er nok enige om at det er skuffende med ingen storskærme. Især taget i betragtning at en så nervepirrende VM-kamp mod Frankrig, ikke vises på storskærm i landets mest folkerigeste by.

Nervepirrende kamp bliver det, da Danmark skal bruge ét point, hvis vi skal sikrere os videre i ottendedelsfinalen. Det er vel og mærke uden indflydelse fra VM-kampen Australien – Peru, ved  et dansk nederlag til Frankrig, er vi afhængige af at Australien ikke besejrer Peru. Mod Frankrig er det danske landshold tvunget til at spille deres bedste, som bliver afgjort uden storskærm i hovedstaden.

Folkefesten via live streaming

Vi tvivler næppe på at manglende storskærm eller kulisse afholder københavnerne for at mødes og skabe en folkefest rundt om landsholdet og VM-kampene. Der bliver nok mindre folkefester hjemme i stuerne, hvor danskerne kan se Danmark – Frankrig via live stream.

Forventet startopstillinger til Peru – Danmark:

Vi forventer at Braithwaite starter inde i stedet for Yussef Poulsen. Yussef har karantæne efter han fik gult kort mod både Peru og Australien. I øvrigt vil Lasse Schöne også starte inde igen mod Frankrig, selvom William Kvist er blevet klar til at spille ved VM igen.

Frankrig forventes at spare nøglespillere mod Danmark. De er nemlig allerede videre til ottendelsfinalen ved VM. Pogba har også karantæne lige som Yussef Poulsen, hvilket må siges at være en stor fordel for Danmark.

Frankrig (4-2-3-1): Mandanda – Sidibe, Varane, Kimpembe, Hernandez – Kanté, Nzonzi – Dembele, Griezmann, Lemar – Giroud

Danmark (4-2-3-1): Schmeichel – Dalsgaard, Kjær, Christensen, Stryger – Schöne, Delaney – Poulsen, Eriksen, Braithwaite – Jørgensen.

Hvornår kan man se Danmark – Australien på live stream?

Du kan se Danmark – Frankrig den 26. juni kl 16.00 med live stream.