Se Danmark – Australien: Live stream, optakt og forventet startopstillinger

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Australien er fysisk stærke

Da Australien spillede mod Frankrig, så viste de sig fra deres bedste side. Godt nok tabte de kampen, men de gav fodboldgiganterne fra Frankrig kamp til stregen. Det var kun et uheldigt selvmål, som forhindrede dem i at hente point i deres første kamp.

Det der er med Australiens landhold er, at de er stærke som okser. Kommer danskerne alt for tæt på dem, så bliver det ubehageligt. Også i hovedspillet kan det blive farligt, derfor skal danskerne ikke ligge for mange høje bolde, for de kommer højst sandsynligt ikke til at vinde luftduellerne.

Danskerne skal gøre dette for at vinde

Danmark har måske mindre fysik end Australien, men det holder os ikke væk fra kampen overhovedet. Hvis vi spiller hurtigt nede på græsset, så burde vi have en god chance. Når australierne er tunge, så bliver det en kæmpe fordel, hvis man spiller den hurtigt rundt.

Derfor ville det være godt med hurtige spillere som Kasper Dolberg og Pione Sisto. De ville kunne snige sig uden om de tunge drenge fra Australien. Dog kommer man nok ikke til at se nogle af dem i startopstillingen. Hareide foretrækker Nicolai Jørgensen frem for Dolberg samt flere medier beretter om Braithwaite har erobret startpladsen fra Sisto.

Hvis Danmark vinder mod Australien så ser det lige pludselig meget lyst ud. Vinder Frankrig også er det danske landshold videre til ottendedelsfinalen. Taber Frankrig til Peru ser det meget underligt ud. Det giver nemlig en situation hvor Frankrig vil gå behårdt efter sejren i sidste kamp, som er mod Danmark. Vi skal bare håbe på at Danmark og Frankrig vinder begge. Så må sidste kamp blive afgørende om 1. og 2. pladsen.

Thomas Gravesen har nok fat i den lange ende

Den legendariske midtbanespiller Thomas Gravesen var ude i de danske medier og pointere at det danske landshold skal beskytte Christian Eriksen noget mere. Det kunne reelt godt gå hen at blive en god idé mod de store australiere. Han er vores vigtigste spiller og skal kreere chancer til vores angribere. Generelt set er han bare Danmarks ”go-to-guy”.

Hvis Eriksen ikke får nok plads til at gøre sin ting, så får Australien det meget nemmere. Derfor har Thomas Graversen nok ret. Lasse Schöne må meget gerne gå ind og være dørmand for ”Club Eriksen”.

Hvornår kan man se Danmark – Australien på live stream?

Du kan se Danmark – Australien den 21. juni kl 14.00 med live stream.

Forventet startopstillinger til Peru – Danmark:

Vi forventer samme startopstilling fra første runde for Australien. Danskerne bliver nødt til at stille en ny midtbanespiller ind, efter at William Kvist måtte udgå fra første kamp med to brækket ribben. Mod Australien vil Lasse Schöne højst sandsynligt træde til i stedet for Kvist.

Australien (4-2-3-1): Ryan – Behich, Sainsbury, Milligan, Risdon – Mooy, Jedinak – Kruse, Rodic, Leckie – Nabbout.

Danmark (4-2-3-1): Schmeichel – Dalsgaard, Kjær, Christensen, Stryger – Schöne, Delaney – Poulsen, Eriksen, Braithwaite – Jørgensen.