Se Peru – Danmark: Live stream, optakt og forventet startopstillinger

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Desserten skal altid spises først, eller hvad man nu siger. Peru – Danmark er uden tvivl den vigtigste kamp i gruppen, set med danske briller selvfølgelig. Ikke sagt at Australien bliver en walk-over, men det er dem Danmark har de største chancer for at vinde over.

Peru kæmper med mandsmod

Peru vil gøre alt for vinde. De har ikke spillet et VM siden 1982, hvilket betyder at de været i VM-tørke i 36 år. Sidste gang Peru spillede VM havde Danmark ikke vundet EM 1992 i Sverige endnu, hvilket ikke siger så lidt. Derfor er de mere motiveret end nogensinde. I øvrigt befinder Peru sig på en 11. plads på FIFAs verdensrangliste, hvor Danmark overraskende er lige i hælene på Peru som nr. 12.

Fodbold har også kæmpe betydning i Sydamerika og derfor Peru. Det peruvianske landshold har også forberedt sig godt på gruppespillet. De har specifikt valgt at spille mod fysiske stærke hold, som de møder ved Australien, Danmark og til dels Frankrig.

De startede ud med at spille to play off-kampe mod New Zealand, som de spillede 0-0 og 2-0. Siden da har de kæmpede mod Skotland, Island og Sverige. I alle fem kampe har de kun lukket ét mål ind, hvilket må siges at være imponerende.

Danmark er også i god form

Danmark har også haft et forrygende 2018 og 2017, når det kommer til landsholdsfodbold. Det er blevet til 15 ubesejret kampe indtil videre. Det samme har Peru, og kigger man på Perus modstandere bliver man endnu mere imponeret af de sydamerikanske land.

Men… man skal bestemt ikke kimse af 15 kampe i streg uden nederlag. Det er godt for holdets morale. Under Åge Hareide har der været sprudlende udvikling, især hos Christian Eriksen som altid har haft potentialet, men nu bliver det endelig vist. Senest blev det til et assist og mål i 2-0-sejren mod Mexico.

Husk at se Peru – Danmark direkte med live stream. Det kan gå hen og blive spændende!

Peru har spillere som til dagligt slår sig ud på lavt niveau. Blandt andet spiller Edison Flores i AaB. Det er ikke fordi AaB er dårlige, men tænker man på Danmarks startopstilling, så er der ikke nogen til at finde i Superligaen (undtagen FCKs William Kvist). I øvrigt har Edison Flores fået en symbolsk rolle for Peru.

Efter mange år med skandaler på skandaler, så er slut med store fester i Perus landsholdssamling. Edison Flores er en af dem som står forrest, når det kommer til hårdt arbejde – derfor kan han også ses på diverse reklamesøjler i Peru.

Hvorfor skal man se kampen på live stream?

Det skal man fordi man kan blive hjemme i hvad end man lyst til, nattøj, jakkesæt eller hvad end der behager en. Du kan også sætte dit live stream på pause, hvis der sker noget andet vigtigt end fodbold, men det er svært at tænke sig.

Forventet startopstillinger til Peru – Danmark:

Vi tror at Braithwaite har spillet sig ind på på startopstillingen efter hans flotte halvleg mod Mexico. Sisto er også god, og kan helt sikkert også bruges, hvis Braithwaite løber ud for energi.

Peru (4-2-3-1): Gallese – Advincula, Rodriguez, Ramos, Trauco – Tapia, Yotun – Carrillo, Farfan, Cueva – Farfan.

Danmark (4-2-3-1): Schmeichel – Dalsgaard, Kjær, Christensen, Stryger – Kvist, Delaney – Poulsen, Eriksen, Braithwaite – Jørgensen.

Det danske forsvar skal passe på  Jefferson Farfan og Paolo Guerrero. Sidstnævnte er anfører på Peru og er lige kommet tilbage efter en dopingsag. Han scorede to mål i hans første kamp efter fire kampe i skyggen pga. dopingsagen.