Portugal – Tunesien: Live stream og optakt til god venskabskamp

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Portugal – Tunesien direkte med live stream online i aften. Der spilles en masse venskabskampe inden VM i Rusland begynder, og dem skal du selvfølgelig se på nettet.

Ronaldo og alle hans bedrifter

I mod alle odds vandt Portugal EM guld i 2016. De vandt dog kun 1 kamp i ordinær tid. Det var mod Wales i semifinalen, hvor de to stjerner i Real Madrid, Bale og Ronaldo, kæmpede mod hinanden, men det var Ronaldo der sammen med Portugal trak sig ud sejrrigt ud.

Ronaldo sidder dog over i denne kamp. Han spillede Champions League i lørdags og har generelt haft en hård og lang sæson, så han trænger til at hvile sig. Så skulle man tro at Portugal ikke var meget uden Ronaldo. Han er godt nok deres bedste spiller og kaptajn, men de har også andre rigtig gode spillere.

For at nævne nogle af deres gode spillere: Ricardo Quaresma, Bruno Alves, Guerreiro, André Silva, Rui Patrício, Pepe og Nani. Spillerne er ikke top-top fodboldspillere, men de er deroppe. Hvis man skulle nævne en portugisisk fodboldspiller med kæmpe potentiale, så skulle det være Bernardo Silva.

Bernardo Silva er fremtidens mand i Portugal

Han spiller til dagligt i Manchester City og gør det rigtig godt. Han har godt nok ikke spiller hver kamp som starter, men han har næsten spillet hver Premier League-kamp. Han er hurtig, god med bolden og så har han også en god fysik, selvom han ser spinkel ud.

Bernardo Silva virker også til at være et roligt gemyt og nede på jorden. Til Portugals træning dukkede han op ”Smart ForTwo”. Det er langt fra normalt, for når fodboldstjerner tager til træning, så sker det oftest i deres million-luksus-biler. Så bliver man slet ikke i tvivl om de tårnhøje beløb, som de i virkeligheden tjener. Du kan i øvrigt se et billede af den rolige Bernardo herunder:

Deres respektive VM-grupper

Tunesien er faktisk ubesejret i de 7 sidste kampe de har spillet, og de leder efter endnu en sejr. Tunesien er havnet i en svær VM-gruppe med Panama, Belgien og England. Alle forventer nok at Belgien og England går videre, men man ved aldrig til VM.

Portugal er havnet i Gruppe B som også består af Spanien, Marokko og Iran. Igen forventer man at det er Portugal og Spanien der går videre fra gruppen, men så igen, alt kan ske til VM. Især når man tager i mente, at selv Costa Rica gik videre fra en vanvittig gruppe sidste VM (som inkluderede Uruguay, Italien og England).

Fernando Santos ved roret har været godt for Portugal

Efter Fernando Santos har været ved roret for Portugal har de gjort det godt. De blev trods alt europæiske mestre, fik en bronzemedalje ved Confederations Cup og kvalificeret sig til VM 2018 med en første plads i deres kvalfikationsgruppe.

Tunesien og Portugal har spillet én gang mod hinanden før. Det endte dog i en kedelig affære med en uafgjort og kampen var ikke rigtig af stor betydning, da det ”bare” var en venskabskamp. Det er også bare en venskabskamp nu, men trænerne skal teste spillerne af og pudse deres taktikker af inden VM i Rusland begynder for alvor.

Portugal – Tunesien: Live stream

Kampen mellem Portugal – Tunesien kan live streames direkte hos Bet365. Kampen bliver spillet på Estádio Municipal de Braga, kl 20.45.