Optakt og live stream Champions League finale: Real Madrid – Liverpool

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Alle der følger med i fodbold har glædet sig til denne kamp, finalen i Champions League. Kampen bliver spillet mellem Real Madrid – Liverpool, og du kan se den på live stream.

Trænerne og deres taktiske beslutninger

Champions League finale bliver spillet i Kiev, Ukraine. Det er klub-turneringen over dem alle – og det bedste ved denne turnering er, at mestre fra forskellige ligaer kæmer mod hinanden. Liverpools træner, Klopp, har vundet Champions League før, men Zidane er ikke røget ud af turneringen som træner for Real Madrid endnu med 2,5 år ved roret.

Det store spørgsmål som bliver stillet i forhold til opstilligerne er Bale eller Benzema? Gareth Bale var i efteråret skadet i længere tid og lider generelt med mange skader. Men når han endelig finder formen, så er han en af verdens bedste fodboldspillere.

Bale eller Benzema?

Karim Benzema har derimod ikke haft en prængende sæson og der er flere af Real Madrids fans som har buhede af ham, men i foråret har han forbedret sig gevaldigt. Det man skal huske med Benzema, er at han er en god target man, dvs. han gerne holde 1-2 forsvarsspillere beskæftiget, men Christiano Ronaldo banker målene ind.

Gareth Bale har trods sine få minutter i La Liga scoret en del mål. Hele 5 mål på de sidste 4 kampe i La Liga, som inkluderer modstander som Celta Vigo, Barcelona og Villarreal.  Når Bale endelig er varm, så er han en man skal passe på. Lynhurtig, har et hårdt skud og kan også godt heade bolde ind. Zidane har endnu til gode at bruge ham i start opstillingen i knockoutfasen ved Champions League, men han kan ikke bevise sig selv meget bedre, end det han har gjort i forvejen.

Liverpools midtbane tilbage ved fuld styrke (næsten)

Liverpool og Klopp har meldt Emre Can og James Milner fit for fight til finalen og det er to vigtige midtbanespillere for Liverpool. Can var uheldig med en skade tidligere på året, men har trænet med dagene op til finalen. James Milner stod til at være klar, da der bare var tale om en mindre skade.

Dette er gode forstærkning til en midtbane der kommer til at få en svær kamp. Liverpool mistede også Alex Oxlade-Chamberlain i første opgør mod Roma. Han blev båret fra banen efter 18 minutter med store smerter i knæet efter en duel med Kolarov.

Det er længe siden sidst de to klubber mødte hinanden

Liverpool og Real Madrid har ikke mødt hinanden siden 1981, hvor de spillede European Cup finale på Parc des Princes. Dengang spillede Vicente del Bosque for Real Madrid, der nok er bedre kendt som en legendarisk træner for både Spanien og Real Madrid. I 1981 vandt Liverpool dog 1-0 så Real Madrid leder nok efter hævn.

Real Madrid og Liverpools vej til finalen

Kigger man på hver deres vej til finalen, så er der ingen tvivl: Real Madrid har helt klart haft en sværeste vej. Nogle vil nærmest postulere, at Real Madrid allerede har spillet 3 finaler. PSG, Juventus og Bayern München. For ikke at nævne gruppespillet med både Dortmund og Tottenham.

Liverpool har kæmpet mod FC Porto, Manchester City og AS Roma. Det mest imponerende må være at vinde mod Manchester City, ikke bare på hjemmebane, men de vandt også på Etihad Stadium, hvilket der ikke er mange som har gjort denne sæson.

Generelt set, så er der lagt op til en spændende Champions League finale som skal live streames. Begge hold spiller god offensivt fodbold, så vi regner med en finale med mange mål – og ikke mindst godt og fair fodbold.