Live Stream Røde Stjerne – FC København Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live stream Røde Stjerne – FCK online!

Når Røde Stjerne og FC København mødes i Champions League-kvalifikationen, så har du muligheden for at se kampen på nettet med online live streaming.

Det bliver fortsat mere populært at live streame fodbold online, da du ikke behøver at oprette konto på dyre streaming-tjenester.

Røde Stjerne er en svær lodtrækning for FCK

FC København var bestemt ikke heldige, da der skulle trækkes modstandere til den tredje runde af Champions League-kvalifikationen.

De skulle møde vinderen af kampene mellem HJK Helsinki og Røde Stjerne, hvor sidstnævnte var klare favoritter.

De gik også videre uden de store problemer, og nu skal de danske og de serbiske mestre mødes i to gyselige opgør.

I forhold til nogle af de hold, som FC København kunne have trukket, så var Røde Stjerne nok den sværeste modstander.

FCK er som bekendt seedet hele vejen i årets kvalifikation til Champions League, og skulle på papiret være stærkere end deres modstander, men det er nu svært at udpege en favorit imellem FCK og Røde Stjerne.

Som seedet hold i lodtrækning, så har FCK dog fordelen af at slutte af på hjemmebane, som plejer at være en fordel.

Champions League betyder alt for FCK

Det kan næsten ikke understreges, hvor meget en kvalifikation til Champions Leagues gruppespil ville betyde for FC København.

De har været med i turneringen fire gange før, og flere gange leveret positive overraskelser. Senest var tilbage i 2016/2017-sæsonen, hvor de anført af Thomas Delaney gjorde det ganske fint, men alligevel røg ud af gruppespillet.

Udover det store økonomiske boosts, som hører med, så betyder det selvfølgelig også meget for selvforståelsen.

Det kan være med til at overbevise spillere på en højere hylde til at skifte til FCK, hvis de kan se frem til fodbold på allerhøjeste niveau.

Hvor stærke er Røde Stjerne?

De fleste kendere af fodbold har hørt om Røde Stjerne. De har været blandt Europas stærkeste mandskaber før Jugoslaviens fald, men har siden lidt under den faldende kvalitet af serbisk klubfodbold.

De har en af de mest berygtede hjemmebaner i europæisk fodbold på Marakana i Beograd, hvor der venter 50.000 vilde serbere.

Røde Stjerne har dog også nogle ganske glimrende fodboldspillere, som kan gøre livet svært for FCK.

De dobbelte serbiske mestre har blandt andre en spiller som Marko Marin, som bærer anførerbindet. 

Han har spillet i klubber som Gladbach, Werder Bremen, Chelsea, Fiorentina og Sevilla, men skiftede til Røde Stjerne for et år siden, og han er nok den største profil.

Derudover er angriberne Milan Pavkov og Richmond Boakye også værd at holde øje.

Du kan live streame Røde Stjerne – FC København med både mobil, tablet og PC!