Sådan live streamer du The New Saints – FC København

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live stream The New Saints – FC København online!

Champions League-kvalifikationskampen mellem The New Saints og FC København kan live streames direkte på nettet!

I kamp om at komme i Champions League skal FCK igennem tre kvalifikationsrunder. De har trukket de waslisiske mestre fra The New Saints i første omgang, og hvis de som forventet går videre, så kommer de til at møde vinderen af kampene mellem Røde Stjerne og HJK Helsinki.

I første omgang skal FCK en tur til England, hvor de skal møde The New Saints. Kampen spilles på kunstgræs, hvilket FC København har haft en smule svært ved i FCK, men med tanke på den store niveauforskel i denne kamp, så må FCK ikke få problemer imod The New Saints.

FCK stiller stærkt op

FCK er i gang med at tæt kampprogram i øjeblikket, hvor der formentlig venter dem seks europæiske kvalifikationskampe i den næste måneds tid.

Derfor er der brug for en bred trup, men det virker umiddelbart ikke som om, at FCKs manager Ståle Solbakken vil spare spillere til kampen imod The New Saints.

Truppen, der er rejst afsted, inkluderer alle profilerne, men Mohamed Daramy er blevet hjemme, da der var problemer med hans visum.

Det er allerede meldt ud, at Karlo Bartolec kommer til at starte inde i stedet for Guillermo Varela. Om sidstnævnte så vikarierer for Pierre Bengtsson på venstre back vides ikke.

Der ventes ikke de store udskiftninger længere fremme på banen, men Carlo Holse kunne godt banke på til en startplads, mens Nicolaj Thomsen kan få nogle minutter, hvis der er plads til det.

The New Saints mødte FCM i sidste sæson

Det er svært at blive klog på The New Saints. De er det klart bedste hold i Wales med otte mesterskaber på stribe, men niveauet er så lavt, at det ikke siger ret meget.

Kendere af dansk fodbold vil dog nok huske The New Saints fra sidste sæsons Champions League-kvalifikation, hvor de mødte FC Midtjylland.

Danskerne vandt uden problemer med 2-0 på udebane og 3-1 på hjemmebane, og det formodes ikke, at waliserne er blevet særligt meget stærkere i mellemtiden.

FCK-holdet må vurderes stærkere end sidste sæsons FC Midtjylland, hvor der er meget europæisk rutine til forskel.

Derfor må det ikke glippe for FC København, som dog ikke har været helt overbevisende i de første to kampe af Superligaen endnu.

Du kan som sagt live streame The New Saints – FC København direkte på nettet. Som det ser ud i øjeblikket, så vil kampen ikke blive sendt i dansk TV, men du kan se den på Viaplay.

Der kan dog ske nyheder op til kampen, så vi holder artiklen opdateret.