Se PSG – Bayern München Online | Live Stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se PSG – Bayern München online med live streaming! Vi er nået til det andet opgør i kvartfinalerne i Champions League, hvor der venter Bayern München-holdet en meget svær opgave.

Paris Saint-Germain vandt nemlig det første opgør på Allianz Arena med 3-2, hvilket selvfølgelig er et meget flot udgangspunkt.

Selvom Bayern mangler superstjernen Robert Lewandowski, så må man aldrig undervurdere tyskerne.

Bayern-holdet er tvunget frem fra kampens start, hvilket kan blive meget giftigt, når man møder et hold med Kylian Mbappé og Neymar i front.

Derfor kan det næsten kun blive en underholdende kamp på Parc des Princes i Paris.

PSG var skarpest i München

Vi var vidner til en helt fantastisk kamp for en uge siden, da PSG besøgte Bayern München i den første af to kvartfinaler i Champions League.

Allerede efter tre minutter scorede Kylian Mbappe til 1-0, og inden vi havde rundet en halv time, så havde Marquinhos fordoblet føringen.

Eric Maxim Choupo-Moting reducerede inden pausen, men det blev for alvor spændende, da Thomas Müller udlignede til 2-2 med en halv time igen.

PSG-spillerne havde dog stadig masser af plads at løbe på, og det var egentlig ikke så overraskende, at Kylian Mbappé scorede til 3-2, som blev kampens resultat.

Det var en af de mest velspillede fodboldkampe i denne sæson, selvom der også var nogle defensive fejl.

Selvom Bayern tabte kampen, så skabte de langt flere chancer end PSG gjorde. Forskellen var skarpheden.

Dansker ødelagde Bayerns optakt

Bayern München skulle komme sig ovenpå skuffelsen, da de i lørdags tog imod Union Berlin på hjemmebane.

Vi skulle vente 70 minutter på den første scoring, som blev sat ind af stortalentet Jamal Musiala. Herefter troede man, at kampen var afgjort, men den danske angriber Marcus Ingvartsen dukkede op i slutningen af kampen og scorede til 1-1.

Det hører dog med til historien, at Bayern München sparede flere profiler, og vi kommer til at se et noget stærkere Bayern-hold denne gang.

PSG havde det noget nemmere, da de vandt 4-1 over Strasbourg i Ligue 1. Kylian Mbappé, Pablo Sarabia, Moise Kean og Leandro Paredes scorede et mål hver.

PSG ligger dog stadig på en meget skuffende andenplads i Ligue 1, men der er slet ingen tvivl om, at Champions League betyder alt for klubben.

I sidste sæson nåede de finalen, som blev tabt til netop Bayern München, men pariserne burde have bedre chancer for at vinde pokalen i denne sæson.