CSKA Sofia – FCK | Live streaming | Se CSKA Sofia – FCK

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Du kan live streame CSKA Sofia – FCK direkte på nettet. Der venter en spændende kamp i Sofia mellem CSKA Sofia og FC København, og hvis du ikke skal se fodbold på stadion, så kan du passende live streame kampen online.

FCK har mere europæisk erfarng end CSKA Sofia

Vi er nået til den tredje runde af Europa League-kvalifikationen, og FC København skal møde CSKA Sofia over to kampe.

Den første kamp spilles torsdag den 9. august kl. 19.45 på Vasil Levski i Sofia, mens returkampen spilles i Parken ugen efter.

CSKA Sofia er på ingen måde en nem modstander, selvom de på ingen måde har samme europæiske erfaring som FC København.

Bulgarerne er kommet fantastisk fra start i den nye sæson, og de har vundet alle tre ligakampe med en samlet målscore på 7-0.

Mens defensiven består overvejende af lokale spillere, så har de mange udenlanske profiler i angrebet, hvor man finder fire spillere fra Portugal og en enkelt fra Brasilien.

Sidst, CSKA Sofia var i Europa var i 2014/2015-sæsonen, hvor de noget skuffende blev slået ud af Zimbru fra Moldova, så der er ingen tvivl om, at FCK er favoritter til at gå videre til playoff-runden i Europa League.

Desværre for FCK og CSKA Sofia, så har de været uheldige med lodtrækningen. Vinderen af opgøret  mellem CSKA Sofia og FCK skal nemlig møde vinderen af kampen mellem Hapoel Haifa og Atalanta, hvor man må formode, at italienerne vinder.

FCK har tidligere vundet på stadionet i Sofia

FC København har aldrig tidligere mødt CSKA Sofia, men de har til gengæld spillet flere gange på det gamle nationalstadion, Vasil Levski.

Første gang var helt tilbage i 1998, hvor FCK mødte CSKAs lokalrivaler fra Levski Sofia, og danskerne vandt kampen 2-0 i Bulgarien, mens de vandt returkampen med 4-1.

Anden gang var i 2017, hvor FC København var havnet i Europa Leagues 1/16-finale efter en flot tredjeplads i Champions League-gruppespillet, og her mødte FCK de bulgarske mestre fra Ludogorets.

En relativt lige kamp i Sofia blev vundet med 2-1, mens returkampen i Parken endte 0-0. FCK gik videre, og mødte efterfølgende Ajax, som sendt dem ud af Europa League.

FC København har været i fremragende form på det sidste, og selvom det samme kan siges om CSKA Sofia, så ville det være skuffende, hvis ikke de gik videre til den næste runde af EL-kvalifikationen.

Man skal især holde øje med Viktor Fischer, som har vist fremragende takter i FCK-trøjen siden skiftet i vinters. Sammen med Dame N’Doye er de ekstremt vigtige for FCKs offensive output.

Se CSKA Sofia – FCK med online live stream

Du kan live streame kampen mellem CSKA Sofia og FC København direkte på nettet. Kampen sendes hos Eurosport Player, hvor du skal oprettet en profil.