FC København – Dynamo Kiev: Live Streaming og TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FC København – Dynamo Kiev med live streaming! Torsdag aften står der Europa League-fodbold på menuen, når FCK tager imod Dynamo Kiev i Parken i en kamp, som du kan se online med live streaming, hvis du altså ikke ser fodbold i TV.

Der venter en ufattelig vigtig kamp, hvor vi bliver klogere på, hvem der går videre fra gruppen, som også tæller Malmø FF og FC Lugano.

FCK har umiddelbart gode kort på hånden, men det kan hurtigt ændre sig i den meget tætte gruppe.

FCK i bedring

FC København har haft et ekstremt tæt kampprogram igennem hele efteråret med kvalifikationskampe til Champions League og Europa League, 14-kampe i Superligaen samt to kampe i DBU Pokalen.

Det har kostet mange kræfter ligesom, at skadeslisten også har været ret lang igennem længere tid.

En af de skader, som har været mest problematisk for FCK, har været Dame N’Doyes. Efter CL-kvalkampene imod Røde Stjerne skulle han opereres, og da Jonas Wind ligeledes sad ude, så var det et stort problem for FCK.

Dame N’Doye er netop vendt tilbage, og han har vist sig flot frem i Superligaen, men han er nok endnu vigtigere på den europæiske scene, hvor han er en af få stamspillere med meget erfaring i internationale kampe.

Efter en resultatmæssig sløj periode, så virker FC København nu til at være tættere på topniveauet. De har vundet fire af de seneste fem kampe, og den eneste kamp, som de ikke vandt, var på udebane imod Dynamo Kiev, hvor de faktisk spillede en overraskende god kamp.

Dynamo Kiev skuffede i den første kamp

FC København var på forhånd udråbt som underdogs i gruppens sværeste kamp, på det olympiske stadion i Kiev.

Dynamo Kiev-holdet var i glimrende form, og det var forventet, at de ville dominere kampen, men det var egentlig ikke tilfældet.

FCK kom tidligt foran på et mål fint mål af Pieros Sotiriou, og de var faktisk i stand til at fastholde presset i store dele af første halvleg.

Dynamo Kiev kom langt bedre med i anden halvleg, og de udlignede med en halv time igen på et fint hovedstød.

FCK får Dame N’Doye tilbage

Som tidligere nævnt, så er FC København største stjerne nu igen kampklar, og han går selvfølgelig direkte ind i startopstillingen i Europa League-kampen.

Ved siden af sig får han med al sandsynlighed Michael Santos, som imponerer i FCK.

Viktor Fischer, Jens Stage, Rasmus Falk og Carlos Zeca kommer til at starte på midtbanen, mens der heller ikke er tvivl om midterforsvaret, hvor Victor Nelsson og Sotirios Papagiannopoulos er de eneste kampklare stoppere.

Guillermo Varela og Karlo Bartolec kæmper fortsat om højrebacken, mens Pierre Bengtsson nok bliver foretrukket fremfor Bryan Oviedo, selvom costaricaneren spillede i Ukraine.

Du kan live streame Europa League-fodbold hos Dplay i Danmark. Kampen sendes derudover i TV, hvor du finder den på 6’eren.