Live Stream Brøndby IF – Lechia Gdansk Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream Brøndby IF – Lechia Gdansk Online

Du har muligheden for at live streame Europa League-kampen Brøndby IF – Lechia Gdansk online! Live streaming bliver mere og mere populært blandt danske fodboldfans, da du slipper for at betale enorme summer for TV-pakker kun for at se fodbold.

Kampen mellem Brøndby IF og Lechia Gdansk er ekstremt vigtig for Brøndby og dansk fodbold generelt, så det er et godt sted at starte, hvis du live streame fodbold.

Lechia Gdansk slog Brøndby 2-1 i Polen

Det første opgør mellem Lechia Gdansk og Brøndby endte 2-1 til polakkerne. Brøndby kan, på trods af nederlaget, faktisk godt være tilfredse med resultatet, da Lechia Gdansk var det klart bedste hold i kampen.

Lechia Gdansk spillede væsentligt bedre, og kom frem til flere chancer. Det første mål kom på et straffespark, som Kevin Mensah begik på meget klodset vis.

Herefter udlignede Simon Hedlund til 1-1, og så havde Brøndby pludselig det bedste udgangspunkt. Lechia Gdansk blev dog ved med at tilspille sig chancer, og det var ikke overraskende, at Lechia Gdansk kom på 2-1.

Polakkerne kom frem til en kæmpe chance i overtiden, men overliggeren reddede Brøndby, så de fortsat har et udmærket udgangspunkt før hjemmekampen på Brøndby Stadion.

Brøndby har været meget stærke hjemme

Det bør blive en helt anderledes kamp i Brøndby i forhold til den første kamp i Gdansk.

Nu er det Brøndbys tur til at få fantastisk opbakning fra deres fans, omend man må gå ud fra, at der kommer en del medrejsende fans fra Gdansk.

Brøndby har nemlig været væsentligt bedre hjemme på Vestegnen end de har været på udebane.

Mens de har tabt stort set alle udekampe i europæisk fodbold i de senere år, så har de blandt andet formået at besejre Hertha Berlin hjemme i Brøndby, hvor der forventes flot opbakning fra omkring 20.000 tilskuere.

Lechia Gdansk kommer til at stå lavt

Man må forvente, at Lechia Gdansk kommer til at stå lavt og afventende på banen i Brøndby. Selvom de godt ved, at de formentlig skal på tavlen for at få det udebanemål, som Brøndby også fik i Gdansk, så er polakkerne generelt et defensivt hold.

Det kunne man ikke se i det første opgør imod Brøndby, men det har man tydeligt kunne se på deres to første ligakampe i den polske Ekstraklasa.

Begge Lechia Gdansk to første kampe i den nationale liga er nemlig endt 0-0. Det skal dog siges, at Lechia Gdansk sparede flere af profilerne i søndagens kamp imod Wisla Krakow.

Brøndby gjorde det samme i deres kamp imod OB, hvor de i øvrigt leverede den måske flotteste præstation under Niels Frederiksen, hvilket giver optimisme før kampen imod Lechia Gdansk, som er utroligt vigtig for Brøndby.