Se FC København – Riga FC online med live stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FC København – Riga FC med live stream online

Du kan live streame FCK – Riga FC direkte på nettet. FC København tager torsdag aften imod Riga FC fra Letland i kampen om at komme i Europa League-gruppespillet, og du kan selvfølgelig se kampen med live stream online.

Der er mange fordele ved at live streame fodbold online i forhold til at se det i TV. Dels er det billigere at live streame, men det er også meget nemmere, da du kan live streame FCK – Riga FC med mobil, tablet og computer.

FCK er klare favoritter imod Riga FC

Der er stor klasseforskel på FC København og Riga FC. FC Københavns budget er mange gange større end Rigas, og de lettiske gæster vil nok være et middelmådigt Superliga-hold.

FC København var en smule uheldige med at ryge ud af Champions League-kvalifikationen imod Røde Stjerne, hvor der skulle en lang straffesparkskonkurrence til.

Hjemme i Superligaen har FC København dog gjort rent bord med seks sejre i seks kampe, så de har slået deres egen rekord for bedste start nogensinde.

Derudover havde de også lejlighed til at spare nogle af profilerne i fredagens sejr imod Randers på udebane, hvor Jonas Wind scorede sejrsmålet i overtiden.

Dame N’Doye har fået et hvil

FCK-manager Ståle Solbakken valgte nemlig at lade Dame N’Doye blive hjemme i København, så han kunne blive helt klar til kampen imod Riga.

Han har enorm erfaring, og han er sammen med Carlos Zeca den vigtigste spiller på FCKs hold, hvoir flere af de andre profiler enten er ude med skader eller bare ude af form.

Andreas Bjelland og Nicolai Boilesen sidder nemlig ude med skader, mens en spiller som Viktor Fischer ligner en skygge af sig selv.

Venstrekanten har efterhånden været tilbage efter en skade i længere tid, men han har virkelig ikke præsteret ret godt i de første kampe i denne sæson.

Riga FC har aldrig spillet gruppespil

Mens FC København har ekstremt meget erfaring fra europæiske gruppespil, så gælder det samme ikke for modstanderne fra Riga.

FCK har været i 12 europæiske gruppespil på 13 sæsoner, mens Riga aldrig har været i et. Det er faktisk kun anden gang, at de er med i kvalifikationen.

De startede – ligesom FCK – i Champions League-kvalifikationen, hvor de blev slået ud af irske Dundalk efter to gange 0-0 og straffesparkskonkurrence.

Siden slog de polske Piast Gliwice ud på reglen om udebanemål, og det gjorde de også i den efterfølgende omgang imod finske HJK.

De er defensivt solide, men langt fra FC Københavns niveau, så det må ikke blive tæt.

FCK skal holde buret rent

FC København starter desværre med kampen hjemme i Parken, hvorefter der venter en returkamp i Riga om en uge.

Det plejer at være en fordel at starte på udebane, men det må ikke blive en undskyldning for ikke at gå videre.

I hjemmekampen må man gå ud fra, at FC København kommer til at dominere tungt. De skal selvfølgelig selv have scoret et par mål selv, men det er også vigtigt, at de holder Riga fra at score.

Se FCK – Riga FC med live stream!