Se Lechia Gdansk – Brøndby Online | Live Streaming

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Lechia Gdansk – Brøndby med live stream! Du har muligheden for at live streame kampen mellem Lechia Gdansk – Brøndby IF direkte på nettet.

Hvis du ikke har den store TV-pakke til rådighed til dit fjernsyn, men stadig gerne vil se fodbold, så bør du overveje live streaming til at se Lechia Gdansk – Brøndby i Europa League-kvalifikationen.

Med online live streaming kan du se fodbold alle steder, så uanset om du sidder i toget eller ligger på sofaen, så har du muligheden for at se fodbold online.

Brøndby får det svært i Gdansk

Lechia Gdansk var bestemt ikke en ønskelodtrækning for Brøndby. Det var muligvis det sværeste hold, og der er ingen tvivl om, at der venter to svære kampe.

Brøndby har fordelen af at starte på udebane, men det bliver til gengæld en hård opgave i Polen.

Brøndby har nemlig haft store problemer på udebane i Europa i de senere år, hvor de blandt andet har tabt to gange i Finland, senest imod Inter Turku for et par uger siden.

Efter 4-1 på hjemmebane, skulle Brøndby blot holde den hjem, men det viste sig at være mere besværligt end forventet.

Brøndby kom bagud 2-0 med en halv times tid igen, og de virkede rystede hele kampen igennem. Nu møder de et væsentligt stærkere hold i Lechia Gdansk, som var blandt de stærkeste hold i Polen i sidste sæson.

Lechia Gdansk endte på tredjepladsen i Ekstraklasa, og vandt ligeledes pokalturneringen, så der er ingen tvivl om, at det er en hård modstander.

Lechia Gdansk har et af Polens største stadions, hvor der er plads til over 40.000 tilskuere. Det skal bruges senere på sæsonen til at afholde Europa League-finalen, men der forventes dog ikke i nærheden af fuldt hus imod Brøndby

Kamil Wilczek er nøglespilleren for Brøndby

Brøndbys klart bedste spiller i den seneste sæson var den polske anfører Kamil Wilczek. Hany Mukhtar og andre profiler viste slet ikke deres høje topniveau, men Wilczek blev bare ved med at score.

Han var nærmest ene mand ansvarlig for, at Brøndby kom med i Europa League-kvalifkationen på trods af en ringe sæson.

Wilczek kender selvfølgelig noget til polsk fodbold, og han har også udtalt til en polsk side, at han har informeret sin træner og holdkammerater om, hvad Lechia Gdansk er for et hold.

Lechia Gdansk skulle eftersigende være meget defensive. De fokuserer på at stå lavt med alle mand for at holde modstanderen væk fra mål, og det er umiddelbart lidt svært at sige, hvordan Brøndby kommer til at stå overfor det.

Du kan live streame Lechia Gdansk – Brøndby IF online!