Se Malmø FF – FC København Online Live Stream


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live stream Europa League: Malmø FF – FC København

Du har muligheden for at live streame Europa League-kampen mellem Malmø FF og FC København online!

Ved at live streame Malmø FF – FC København, så slipper du for at skulle betale dyrt for at se fodbold i TV, og du kan i stedet live streame kampen med mobil, tablet eller computer.

FC København fik fin start på Europa League

Kampen mellem Malmø FF og FC København er den anden kamp i Europa League-gruppespillet 2019/2020.

FC København startede med gruppens nemmest kamp for et par uger siden, da de tog imod FC Lugano fra Schweiz hjemme i Parken.

FCK kom fint fra start i kampen med et tungt spilovertag, men de havde svært ved at skabe de helt store chancer.

Det stod 0-0 ved pausen, så der var pres på FCK for at få den vigtige scoring i anden halvleg.

Der skulle heldigvis ikke gå ret lang tid før Pierre Bengtssons indlæg sad lige i panden på Michael Santos, som nemt kunne heade bolden i et tomt mål, da schweizernes målmand var taget på skovtur.

FCK vandt kampen 1-0, men det var slet ikke uden problemer, hvilket også var lidt forventet med alle de fraværende spillere.

Det vigtige var, at FCK fik de tre point, som var nødvendige i forhold til at gå videre fra gruppen.

Malmø FF har brug for sejren

Malmø FF startede omvendt med gruppens sværeste kamp på udebane imod Dynamo Kiev. De formåede at holde stand i lang tid, men i slutningen af kampen fik ukrainerne scoret det vigtige mål, som blev kampens eneste.

Det lægger pres på Malmø-holdet, som i den grad har brug for de tre point imod FCK, hvis de vil gå videre til 1/32-finalerne i Europa League.

Hvis kampen ender uafgjort, så har FCK fået overstået en af de svære udekampe med et ganske fint resultat, og det ville FCK en stor fordel.

Kampen om Norden

Malmø FF og FC København har i de seneste 5-10 år været Skandinaviens bedste hold, hvilket de har bevist i både Champions League og Europa League.

Derfor var det også interessant, at Malmø og FCK endte i den samme Europa League-gruppe, hvor de kan få afgjort, hvem der har Nordens stærkeste hold i øjeblikket.

De fleste vil nok mene, at FCK har et stærkere hold, men de mangler både Jonas Wind og Dame N’Doye, hvilke de ikke bare lige kan erstatte.

FCK og Malmø har ikke mødt hinanden siden 2005, hvor FCK vandt 2-1 i en Royal League-kamp, som mest blev husket for urolighederne med det danske politi og Malmøs fans.

Du kan som sagt live streame den enormt store kamp mellem Malmø FF og FC København direkte online!