Danmark – Georgien: Live Stream Landskamp Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Danmark – Georgien med live streaming!

Når Danmark og Georgien mødes mandag aften i Parken, så har du muligheden for at se den med online live streaming. Medmindre du skal i Parken for at se Danmarks landskamp imod Georgien eller skal se fodbold i TV, så bør du live streame kampen på nettet.

Kort efter vores seneste landskamp imod Irland, så tager vi nu imod Georgien i en lige så vigtig kamp, som skal sende os tættere på EM i 2020.

Danmark har aldrig tabt til Georgien

Danmarks A-landshold har aldrig nogensinde tabt en landskamp imod Georgien. Det hører selvfølgelig med, at Georgien i mange år var en del af Sovjetunionen, og derfor ikke har været en selvstændig fodboldnation i ret mange år.

Danmark og Georgien har mødt hinanden tre gange tidligere.

De to første møder var i forbindelse med kvalifikationen til VM i 2006, hvor det som bekendt ikke lykkedes Danmark at komme med.

Vi startede med en udekamp i Georgiens hovedstad, som vi tabte med 2-2, hvor de danske mål blev sat ind af Jon Dahl Tomasson.

Efterfølgende tog Danmark imod Georgien hjemme i Parken, hvor det var en helt anden kamp.

Danmark vandt hjemmekampen imod Georgien med hele 6-1. Claus Jensen, Christian Poulsen, Daniel Agger, Jon Dahl Tomasson og Søren Larsen scorede målene, mens Georgiens Georgi Demetradze scorede på straffespark.

Siden har Danmark og Georgien også mødt hinanden i en træningskamp på Aalborg Stadion i 2013, som endte 2-1. Nicklas Pedersen og Christian Eriksen stod for de danske mål.

Hvordan stiller Danmark op?

Der har været lidt snak om eventuelle ændringer i startopstillingen hos Åge Hareide i forhold til den stamme, som han har benyttet i de senere par år.

Kasper Schmeichels plads i målet er stensikker. I forsvaret bør der genvalg til Henrik Dalsgaard, Simon Kjær og Mathias Zanka Jørgensen, mens der kan være en smule tvivl om venstre backen.

Det bliver med stor sandsynlighed Jens Stryger Larsen, men Riza Durmisi er tilbage i landsholdstruppen for første gang længe.

På den centrale midtbane ville det være mærkeligt, hvis ikke Thomas Delaney og Lasse Schøne fik genvalg.

Der er ikke meget tvivl om Christian Eriksen på den centrale, offensive plads eller Yussuf Poulsens plads på højre kanten, mens de to sidste er lidt tvivlsomme.

Det ender formentlig med Martin Braithwaite på højre, og så er det bedste bud på angriberpladsen nok stadig Nicolai Jørgensen, selvom han har været ringe i lang tid.

Der er kampstart mandag aften i Parken kl. 21.00.

Hvis du ikke selv skal derind for at se Danmark – Georgien, så kan du live streame kampen online!