Danmark v England: Live Streaming Online & TV


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen Danmark – England med online live stream. Der venter en sjov fodboldkamp, når Danmark og England tirsdag aften mødes i Nations League, og du har muligheden for at live streame hele kampen online!

Kort efter lørdagens landskamp imod Belgien, så skal det danske A-landshold nu allerede i aktion igen.

Denne gang møder vi et ungt engelsk landshold, som, på trods af mange nye spillere, stadig tager til København som klare favoritter til at vinde kampen.

Det er dog endnu en god test for Kasper Hjulmand, som skal i gang med at sætte sit eget landshold sammen.

Sjældent møde med England

Danmark og England har mødt hinanden i 26 officielle A-landskampe. Den første blev spillet i 1910, da Danmark foran 5000 tilskuere vandt 2-1 på KBs baner.

Særligt i 70’erne og 80’erne stod Danmark og England overfor hinanden i nogle meget vigtige kampe, og danske fodboldfans med en vis alder vil nok huske den historiske landskamp på Wembley i 1983.

Danmark vandt 1-0 på et straffesparksmål sat ind af Allan Simonsen, og den satte gang i en gylden periode for dansk landsholdsfodbold.

Med sejren kvalificerede Danmarks sig til EM i 1984, og resten er som bekendt historie.

Det er dog småt med landskampe imod England i de seneste par årtier.

Den vigtigste kamp blev spillet ved VM i Japan og Sydkorea i 2002, hvor England uden problemer vandt 3-0 over Danmark i 1/8-finalen.

Siden er der sket en masse med både dansk og engelsk fodbold, så det bliver spændende at se, hvordan det ser ud.

Gareth Soutgate har udtaget ung trup

Gareth Southgate overtog trænersædet i England efter Sam Allardyce, der dummede sig, og måtte forlade posten.

Southgate var på daværende tidspunkt træner for det engelske U21-landshold, og hans fortid skinner af på beslutningerne som A-landsholdstræner.

Modsat mange tidligere engelske landstrænere, så betyder ungdommen rigtigt meget for Southgate. Han følger med i, hvordan ungdomslandsholdene udvikler sig, og han er ikke bange for at udtaget urutinerede spillere.

Der er 24 spillere i den engelske trup, og hele syv af disse spillere kan få deres debut.

Det gælder blandt andet spillere som Mason Greenwood, Jack Grealish, Phil Foden og Manchester United-målmanden Dean Henderson, som sagtens kunne være Englands førstevalg om nogle år.

Når det er sagt, så kommer England også med superstjerner Raheem Sterling, Jadon Sancho og Harry Kane.

Generelt er der langt mere kvalitet i offensiven end i defensiven, og det skal de danske spillere selvfølgelig være opmærksomme på.

Danmark – England: Live Stream og TV

Landskampen Danmark – England kan live streames med en bruger hos Eurosport Player, mens den også sendes i TV på Kanal 5.