Danmark v Sverige Live Streaming: Se Landskampen Online


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Danmark spiller onsdag aften landskamp imod ærkerivalerne fra Sverige, og du kan live streame hele kampen online.

Selvom der ikke står point på spil, så betyder landskampene imod Sverige altid noget. Da Danmark og Sverige ikke mødes ret ofte længere, så kan overtage håneretten i flere år, hvis man vinder kampen om at være det bedste landshold i Norden.

Både Kasper Hjulmand og Janne Andersson, som er landstræner for hhv. Danmark og Sverige, har store udfordringer i forhold til spillertrupperne.

Mange af landsholdsspillerne sidder fast i udlandet, og får meget svært ved at rejse hjem til Danmark for at spille en fodboldkamp.

Selvom vi synes, fodbold er vigtigere end noget andet, så tyder meget på, at Premier League-klubberne ikke lader deres spillere rejse for at spille testkampe.

Senere, når Danmark møder Island og Belgien i Nations League, så bør vi have Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og de andre Premier League-spillere tilbage på holdet.

Nye spillere får chancen for Danmark

Kasper Hjulmand udtog sin trup til de tre landskampe i sidste uge. Der var blevet plads til alle de normale profiler, og så var der to overraskelser med.

Det drejer sig om Cadiz-spilleren Jens Jønsson og Mikkel Damsgaard fra Sampdoria har aldrig været i aktion for det danske A-landshold, men det får de chancen for nu.

Grundet udlandsprofilernes udfordringer med at komme hjem, så er der selvfølgelig også blevet plads til en del Superliga-spillere.

Spillere som Alexander Scholz, Erik Sviatchenko, Magnus Kofod Andersen, Rasmus Falk, Lucas Andersen, Anders Dreyer og Jonas Wind er alle kommet med, og de får så en sjælden chance for at bevise evnerne på det højeste niveau.

Sverige mangler coronaramt landstræner

Sverige har omtrent lige så mange landsholdsspillere i udlandet, hvorfor de selvfølgelig også er ramt af restriktionerne.

Ikke nok med det, så må de faktisk også undvære landstræner Janne Andersson, som er i karantæne i øjeblikket.

Det skyldes, at han har været i kontakt med en, som senere er testet positiv. Om det får den helt store indflydelse på selve kampen er svært at sige, men det bør da være til Danmarks fordel.

Der er mange kendte ansigter i den svenske trup. Af de tidligere nævnte årsager, så er der nemlig en del Superliga-spillere med hos Sverige.

Det drejer sig blandt andet om Karl-Johan Johnsson, Jacob Rinne, Pierre Bengtsson, Oscar Hiljemark og Jens-Lys Cajuste, som alle har gjort sig positivt bemærket i Superligaen.

Særligt Cajuste bliver spændende at følge. Han har taget store skridt over det seneste års tid, og er nu fast mand på den centrale midtbanespiller i FC Midtjylland.

Selvom der har været rygter om at Zlatan Ibrahimovic vil gøre comeback, så kommer det selvfølgelig ikke til at ske.

Svenskerne har dog en offensiv superstjerne i Dejan Kulusevski, som er fast mand i Juventus.

Live stream landskampen Danmark – Sverige

Du kan live streame landskampen Danmark – Sverige på Eurosport Player. Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på Kanal 5.