Danmark – Wales | Live Stream | Se Landskamp Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Du kan se landskampen mellem Danmark og Wales online med live stream. Danmarks normale landshold er endelig tilbage for at spille fodbold, og du kan se den spændened landskamp imod Wales med live streaming.

Efter en historisk og lidt pinlig kamp imod Slovakiet, hvor vores danske amatører dog gjorde det fornuftigt, er det nu tid til rigtig landsholdsfodbold.

Danmark og Wales spiller deres første landskamp nogensinde i Nations League, hvor man potentielt spiller om pladser til EM i 2020, så det er absolut noget, der skal tages alvorligt.

Der står tre vigtige point på spil i landskampen mellem Danmark og Wales, som spilles på Ceres Park i Århus. Skal du ikke på stadion for at se fodbold, så kan du heldigvis live streame landskampen mellem Danmark og Wales online.

Danmarks stjerner er tilbage imod Wales

Til forskel fra venskabskampen imod Slovakiet, så er vores normale A-landsholdsspillere som Christian Eriksen, Pione Sisto og Thomas Delaney nu tilbage på holdet.

DBU og spillerforeningen har lavet en midlertidig aftale om de kommercielle rettigheder, som kun gælder denne ene landskamp, og derfor skal de stadig arbejde på en længerevarende løsning, så vi ikke længere skal stå model til det pinlige kaos.

Stjernerne var ellers rejst tilbage til deres klubhold rundt omkring i Europa, men de har selvfølgelig fået tilladelse til at rejse tilbage til Danmark for at spille landskamp.

Wales gjorde det flot ved EM i 2016, men de var ikke med til VM som Danmark. Det er dog alligevel et stærkt mandskab, som Danmark skal møde søndag aften.

Wales smadrede Irland i Nations League-debut

Mens Danmark spillede en underlig venskabskamp, så tog Wales hul på Nations League-gruppen torsdag aften på hjemmebane imod Irland.

Wales leverede en overbevisende indsats, og de vandt 4-1 efter nogle flotte mål.

Tom Lawrence åbnede målscoringen allerede efter seks minutter, da han bragede bolden forbi Darren Randolph ved forreste stolpe.

Kun 12 minutter senere udbyggede Wales-stjernen Gareth Bale føringen til 2-0 med et fantastisk mål. Han trak ind i banen fra højre side, og lossede bolden helt op i hjørnet med venstre-skøjten.

Aaron Ramsey nåede også at score inden pausen, så kampen stod 3-0 til Wales, og da var kampen reelt set afgjort.

Begge hold scorede en enkelt kasse i anden halveg, og med 4-1-sejren kom Wales perfekt fra land i Nations League.

Danmark skal holde Gareth Bale nede

Wales’ absolutte superstjerne hedder Gareth Bale, og han kan blive en stor trussel i søndagens landskamp.

De sidste par sæsonener er blevet totalt ødelagt af skader, og hård konkurrence i Real Madrid-offensiven, men han har fået en fantastisk sæsonstart.

Bale har scoret tre mål i de første tre La Liga-kampe for Real Madrid, og han var ligeledes på pletten i den omtalte landskamp mellem Wales og Irland i torsdags.

Gareth Bale ligger øverst på toppen hos Wales, men han positionerer sig ikke som en klassisk frontangriber. Han søger derimod ned i banen for at få bolden længere væk fra målet, oftest i højre side.

Det bliver en stor opgave for det danske forsvar at holde styr på Bale, men hvis de lykkedes med det, så er de resterende Wales-spillere til at have med at gøre, og det kan blive nøglen til en dansk sejr.

Wales har vundet de seneste to landskampe i Danmark

Kigger man tilbage i tiden, så har der ikke været mange landskampe mellem Danmark og Wales. Den seneste kamp var en venskabskamp tilbage i 2008, hvor Wales vandt 1-0 på Brøndby Stadion, efter mål af Craig Bellamy.

Vi var i gruppe med Wales i EM-kvalifikationen i slutningen af 90’erne, og her vandt holdene en kamp hver.

Wales vandt 2-1 i Parken på mål af Ady Williams og Bellamy, mens Søren Frederiksen scorede Danmarks mål.

Til gengæld vandt vi 2-0 på udebane imod Wales i en kamp, som blev spillet på Anfield, og de danske mål blev sat ind af Jon Dahl Tomasson og Stig Tøfting.

Det kan godt vise sig at blive svært at vinde Nations League-gruppen med tanke på Wales’ flotte start, men en sejr vil betyde alt for Danmarks muligheder.

Se landskampen mellem Danmark og Wales direkte med online live stream.

Danmark – Wales: Profilerne

Det er svært at komme udenom Christian Eriksen og Gareth Bale, som er de helt store profiler for de to landshold. De er begge helt afgørende for holdets succes.

Hvornår live streames Danmark – Wales online?

Danmark – Wales live streames søndag den 9. september kl. 18.00.