Live Stream Landskampen Danmark – Irland Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream landskampen mellem Danmark og Irland direkte på nettet!

Der står tre vigtige point på spil, når Danmark og Irland mødes i EM-kvalifikationen fredag aften i Parken, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame landskampen online.

Danmark spillede 3-3 i den første EM-kvalkamp, og nu skal de så bygge videre på den fine start ved at besejre Irland.

Det er langt fra første gang, at Danmark og Irland har mødt hinanden. Vi mødte dem både i playoff-kampene om at komme til VM i 2017 og efterfølgende i UEFA Nations League sidste år.

Nu er vi så kommet i gruppe med dem i EM-kvalifikationen forud for slutrunden i 2020, hvor Danmark er blandt værtsnationerne, så det ville være en stor oplevelse at komme med til EM.

Danmark skal bruge sejren imod Irland

På trods af vores flotte start på EM-kvalifikationen, så ser det ikke nødvendigvis så godt ud, hvis vi ikke slår Irland.

Spiller vi eksempelvis uafgjort imod Irland, så har vi to point efter de første to kampe. Selvom vi så har overstået to kampe imod de bedste modstandere, så vi vil i så fald have fem point op til Irland, som dog har spillet en kamp mere.

Man kommer til at se et motiveret og stærkt dansk landshold, som spiller en betydende landskamp i Parken for første gang i næsten to år.

Irerne kender udmærket det hold, som de kommer til at møde, da der stort set ikke er ændret noget hos Danmark.

Omvendt har irerne byttet en smule mere, men spillestilen bør der ikke være ændret ved.

Comeback til Daniel Wass

Der var en mindre overraskelse i Åge Hareides trup til kampene imod Irland og Georgien. Daniel Wass har efterhånden slået sit navn fast på den europæiske fodboldscene efter flotte præstationer i Evian, Celta Vigo og nu Valencia.

Grunden til, at han ikke har været inde omkring landsholdet er hans forhold til Åge Hareide, men det virker til, at parterne nu er kommet videre, og det kan blive en stor fornøjelse at få den talentfulde spiller med på landsholdet.

Riza Durmisi er i øvrigt også tilbage på landsholdet. Det vides ikke om han kommer til at starte inde, da han ikke har spillet ret meget for Lazio.

Bliver nok en målfattig kamp

Det ser umiddelbart ikke ud til at blive en kamp med mange mål. Irerne kommer til at stå meget defensivt, og de har ikke ambitioner om at angribe ret meget.

Det ses tydeligt på Irlands resultater i de seneste fem kampe:

Irland – Georgien: 1-0

Gibraltar – Irland: 0-1

Danmark – Irland: 0-0

Irland – Nordirland: 0-0

Irland – Wales: 0-1

At Danmark så skal have gode muligheder for at komme på tavlen er en anden sag.

Husk, at du kan live streame Danmark – Irland online hos Eurosport Player.