Se Danmark – Luxembourg Online: Live Stream Landskamp


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream landskampen Danmark – Luxembourg online.

Når Danmark tager imod Luxembourg i tirsdagens landskamp, så kan du se kampen online med live streaming.

Selvom det er en venskabskamp, så er det altid interessant at se det danske landshold i aktion. Modsat EM-kvalifikationskampen imod Schweiz i lørdags, så er det nu Aalborg Portland Park, der danner rammen om landskampen imod Luxembourg.

Der står ikke vigtige point på spil, men det er alligevel vigtigt at fastholde momentum inden de vigtige landskampe imod Gibraltar og Irland i november.

Danmark skal slå Luxembourg klart

Når man kigger på de to spillertrupper hos hhv. Danmark og Luxembourg, så er der enormt stor forskel.

Mens størstedelen af de danske spillere holder til i de største ligaer i verden, så er det småt med udlandsprofiler hos Luxembourg.

En af deres mere talentfulde spillere er Vicent Thill, som i øjeblikket spiller i Ligue 2, hvor han har fået syv kampe for Orleans.

Luxembourg har på udebane besejret Malta og San Marino, men når de møder bedre modstandere, så plejer de at tabe.

Det er dog ikke ofte, at de bliver kørt helt over selvom de tabte 8-0 imod Sverige for to år siden i VM-kvalifikationen.

Hvem skal spille for Danmark?

I en landskamp uden point på spil, så ville det være en oplagt mulighed at afprøve nogle af fremtidens spillere.

Selvom Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson snart er fortid som hhv. landstræner og assistenttræner, så er det i hvert fald i Danmarks interesse, at yngre spillere som Joachim Andersen, Philip Billing og Kasper Dolberg får spilletid.

Der har stort set ikke været udskiftning hos Danmark, mens Hareide har været landstræner, men omvendt har resultaterne været virkeligt flotte, så der har heller ikke været grund til at gøre ret meget ved det.

Det er værd at bemærke, at Danmark stort set ikke har tabt nogle kampe i de sidste par år, og det er værd at holde fast i.

Danmark skal underholde imod Luxembourg

Da landskampen mellem Danmark og Luxembourg spilles i Aalborg, så kan de nordjyske fans få en sjælden chance for at se landsholdet live.

De vigtige landskampe spilles selvfølgelig på Danmarks nationalstadion, Parken, men det er også vigtigt at få nogle af de mindre profilerede kampe rundt i provinsen, så interessen bibeholdes.

Landsholdet er nemlig ikke altid lige populært. Omkring landskampen imod Slovakiet, hvor de normale A-spillere strejkede, så var der mange, der vendte landsholdet ryggen.

DBU kæmper stadig for at fastholde populariteten, og i denne omgang vil det selvfølgelig være at levere en flot præstation med underholdende spil.

Vi bliver først klogere på det, når Danmarks landshold træder ind på banen i Aalborg imod Luxembourg.

Du kan live streame landskampen Danmark – Luxembourg direkte online!