Gibraltar vs Danmark – Se landskampen på nettet


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live stream landskampen Gibraltar – Danmark på nettet!

Europa League-kvalifikationskampen Gibraltar – Danmark kan ses direkte på nettet med online live streaming. Torsdag aften byder på en meget speciel landskamp for Danmark, når vi møder Gibraltar på udebane i kampen om at komme med til EM i fodbold i 2020.

Gibraltar er en af de dårligste mandskaber, vi har mødt i rigtigt mange år, men betydningen af kampen er enorm, så vi kan ikke tage let på opgaven.

Danmark skal vinde stort i Gibraltar

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at alt andet end tre point ville være en kæmpe katastrofe for det danske landshold.

Selv de mest pesimistiske fodboldfans kan nok ikke forestille sig, at vi ikke tager de tre point med hjem fra Gibraltar, men målscoreren kan også blive vigtig.

Irland har fået en fornuftig start på EM-kvalifikationen, og medmindre vi vinder udekampen i Dublin, så kan det sagtens blive et tæt kapløb om de to kvalifikationspladser.

En sejr på fire mål eller mere må siges at være tilfredsstillende. Selvom der er mange klasser til forskel, så er det ofte, at Gibraltar bliver kørt helt over.

I denne omgang af EM-kvalifikationen har de tabte 2-0 og 1-0 imod Irland, mens Georgien vandt 3-0.

Danmark skal dog være væsentligt bedre til at skabe chancer, så mon ikke vi kan slå dem større end det.

Skal Joachim Andersen have debut?

Åge Hareide har haft stor succes som landstræner i Danmark, og det er stort set de samme spillere, der bliver udtaget hver gang.

Selvom kernen på landsholdet er den samme denne gang, så er der dog stadig nogle relativt uprøvede spillere med i truppen.

Det drejer sig særligt om Lyon-stopperen Joachim Andersen, Malmø-kreatøren Anders Christiansen og ikke mindst Robert Skov, som netop er skiftet til Hoffenheim.

Landsholdets anfører Simon Kjær er en meget vigtig figur på og udenfor banen, så selvom han ikke får spilletid i Sevilla i øjeblikket, så er han stadig med i truppen.

Mathias Jørgensen får selvfølgelig også fast spilletid hos Fenerbahce, men Joachim Andersen banker virkelig på for en startplads.

Anders Christiansen kommer med al sandsynlighed ikke til at starte inde, men han kunne være en interessant spiller at sætte ind, hvis vi har problemer med at åbne op for Gibraltars defensiv.

Det samme gælder for Robert Skov, som med sit langskud kan blive en stor trussel fra distancen.

Se landskampen Gibraltar – Danmark online

Du kan som sagt live streame landskampen online, hvis du ikke ser fodbold i TV. På TV sendes kampen nemlig på Kanal 5, så hvis du ikke har den kanal til rådighed, så er online live streaming din måde at se landskampen imod Gibraltar.