Se Landskampen Danmark – Bosnien Online: Live Stream & Dansk TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen Danmark – Bosnien live stream online! Hvis du ikke skal se landskampen Danmark – Bosnien i TV, så har du muligheden for at live streame hele kampen på nettet med mobil, tablet og PC!

Danmark skal teste formen til EM i Fodbold, når vi hjemme på Brøndby Stadion møder Bosnien. Det bliver ikke en nem kamp, men vi har et klart stærkere hold, og da Bosnien slet ikke skal til EM, så må det danske landshold være i bedre form.

Det er kun fire dage siden, at Danmark spillede landskamp imod Tyskland, og nu venter der så en noget nemmere kamp imod Bosnien-Hercegovina.

Bosnien har nogle klassespillere i truppen, men de har ikke vundet en landskamp i halvandet år, og det står i skarp kontrast til Kasper Hjulmands danske landshold.

Bosnien-Hercegovina har to stjerner

Bosnien-Hercegovina har været en selvstændig nation i omkring 25 år, og den lille Balkan-nation har ikke opnået det helt store på den internationale fodboldscene.

Deres største præstation som landshold var deres optræden til VM i fodbold i 2014, hvor de dog blev sendt ud af gruppespillet.

Langt de fleste spillere i den bosniske trup spiller på et acceptabelt niveau i mellemligaer rundt omkring i Europa.

De har dog også to spillere, som ville starte inde på det danske landshold. Her er der tale om den centrale midtbanespiller Miralem Pjanic, der er holdkammerat med Martin Braithwaite i FC Barcelona og så selvfølgelig kaptajn Edin Dzeko.

Dzeko har med sine 59 mål i 114 landskampe smadret alle rekorder for det bosniske landshold, og han vil nok gå over i historien som den bedste bosniske spiller.

Det kan ikke helt udelukkes, at landstræner Ivaylo Petev vælger at spare sine aldrende profiler og i stedet give minutter til fremtidens stjerner.

Her kan man blandt andet holde øje med den unge midtstopper Anel Ahmedhodzic, som for relativt kort tid siden var udlejet til Hobro fra Malmø FF.

Siden returen til den svenske klub har han dog været fremragende, og han rygtes til store ligaer for rekordbeløb.

Kasper Hjulmand skal rotere meget

Med undtagelse af angriberpositionen, hvor vi virkelig godt kunne bruge en spiller som Edin Dzeko, så har Danmark en noget stærkere trup.

Landstræner Kasper Hjulmand har godt styr på, hvordan han vil stille op til EM, og derfor skal testkampene bruges på at få alle spillerne i aktion.

Der er ingen grund til at give 90 minutter til spillere som Simon Kjær og Thomas Delaney, som har både har spillet mange kampe i hhv. Serie A og Bundesligaen, men som også har døjet med skader.

Det kunne derimod være en god ide at give spilletid til Jonas Wind, hvis han fortsat er tiltænkt angriberpositionen for det danske landshold.

Man har heldigvis masser af udskiftninger at gøre brug af, da det er en testkamp, og det kan også betyde, at kampen bliver en smule rodet.

Live Stream landskampen Danmark – Bosnien

Landskampen Danmark – Bosnien kan streames på Eurosport Player, mens den i TV vises på Kanal 5.