Se Landskampen Danmark – Gibraltar Online Live Stream


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Du kan se landskampen Danmark vs Gibraltar online med live streaming! Danmark tager fredag aften endnu et skridt imod EM i fodbold i 2020, når vi møder Gibraltar i Telia Parken.

Det danske landshold er selvfølgelig storfavoritter, og alt andet end en stor dansk sejr ville være katastrofalt for dansk fodbold.

Vi vandt 6-0 på Gibraltar uden de store problemer, og vi forventer en nogenlunde lige så stor sejr denne gang.

Åge Hareide kan rotere på Danmarks hold

Det danske landshold tager imod Gibraltar i EM-kvalifikationen fredag aften. Der skal være mange niveauer til forskel på de to mandskaber, og mon ikke vi vinder en stensikker sejr uden de store problemer.

Da vi kort tid efter har en ekstremt vigtig kamp imod Irland, så har der været snak om, at landstræner Åge Hareide vil skifte lidt ud i startopstillingen.

Selvom de to kampe naturligvis giver det samme antal point at vinde, så må vi aldrig komme i problemer uanset, hvem vi stiller op med.

Danmark spiller fredag aften i Parken, og skal allerede i aktion på Aviva Stadium i Dublin på mandag, så fysikken kan godt spille en rolle.

Omvendt har Irland spillet en venskabskamp torsdag, så de har en lille fordel der.

Vi kunne godt få spillere som Robert Skov, Christian Gytkjær og Joachim Andersen i aktion. De plejer ikke at starte inde for landsholdet, men har stor succes for deres klubber, og de er selvfølgelig længder bedre end Gibraltars spillere.

Gibraltar må aldrig give os problemer

Gibraltar er blandt de allerdårligste nationer i UEFA. Befolkningen på omkring 40.000 mennesker kan naturligvis ikke opdrive ret mange dygtige fodboldspillere.

Hvis Danmark skulle fejle i en så vigtig landskamp som denne, så ville det næsten være et historisk lavpunkt for det danske landshold.

Gibraltar har tabt de seneste 11 landskampe. De har faktisk formået at lukke relativt få mål ind i mange af kampene, men modstanderne har så heller ikke været skræmmende.

Det hele afgøres i Irland

Landskampen imod Gibraltar er vigtig fordi vi skal have de tre point. Det skal være en form sag, og så venter der en mere tæt og afgørende kamp imod Irland.

Det står allerede klart, at de to EM-pladser i gruppen ender hos Irland, Danmark eller Schweiz. Vinder vi som forventet imod Gibraltar, så vil Danmark føre gruppen med 15 point.

Irland vil have 12, så de er tvunget til at besejre os, hvilket ikke er et optimalt udgangspunkt for et hold som Irland.

Derudover kan vi håbe på, at Schweiz ikke formår at besejre Georgien på hjemmebane, men det virker meget usandsynligt.

Se landskampen Danmark – Gibraltar på nettet med live streaming!