Se Landskampen Danmark – Schweiz Live Stream


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Du kan se landskampen Danmark – Schweiz online med live streaming!

>>> Se fodbold hos bet365 her!

Danmarks landshold spiller lørdag aften en meget vigtig landskamp imod Schweiz i EM-kvalifikationen, og du kan heldigvis se landskampen online med live streaming.

Efter Danmarks seneste landskampe, så er betydningen af kampen imod Schweiz bestemt ikke blevet mindre.

Hvis vi taber imod Schweiz, så er der for alvor pres på Danmark i forhold til komme med til EM i fodbold 2020.

Hvis vi omvendt vinder, så ser det fantastisk ud, og det bliver en ekstremt spændende landskamp.

Danmark og Schweiz kæmper om EM-plads

Før landskampen ligger Danmark på andenpladsen med ni point efter de første fem kampe. Vores uafgjorte resultater imod Irland og Georgien var skuffende, men 3-3 på udebane imod Schweiz var godkendt – særligt efter kampens forløb.

Schweiz ligger på tredjepladsen med otte point, men de har spillet en kamp mindre end både Danmark og Irland, så er det på ingen måde kritisk endnu.

Irland topper noget overraskende gruppen med 11 point efter fem kampe. De har dog en udekamp imod Schweiz og en hjemmekamp imod Danmark, så intet er afgjort.

Danmark havde store problemer i Schweiz

Danmark og Schweiz har allerede mødt hinanden en enkelt gang i EM-kvalifikationen. Det skete i Basel tidligere på året, hvor Danmark var noget heldige med at slippe afsted med 3-3 efter en meget underholdende landskamp.

Schweiz kom foran 1-0 på mål af Remo Freuler tidligt i kampen, hvilket også var stillingen ved pausen.

I løbet af 10 dårlige minutter scorede først Granit Xhaka og Breel Embolo til 2 og 3-0, og da så kampen afgjort ud.

Det danske landshold gav dog ikke op, og der kom gang i kampen, da Mathias Zanka reducerede til 3-1 efter en dødbold.

Christian Gytkjær reducrede til 3-2 i det 88. minut, og da blev det pludselig spændende.

Udligningen kom i tre minutters overtid, da Henrik Dalsgaard udnyttede noget dårligt målmandsspil af Yann Sommer, så han kunne heade bolden ind.

Dermed fik Danmark et helt fint resultat med hjem fra den på papiret sværeste kamp. Det var dog ikke en særligt god landskamp fra Danmark, og vi spiller forhåbentligt væsentligt bedre i hjemmekampen.

Danmark plejer at levere rigtigt godt hjemme i Parken. Vi har ikke tabt en landskamp på hjemmebane i snart tre år.

Det nederlag kom i starten af Åge Hareides tid som landstræner imod Montenegro, men siden har vi leveret flere flotte resultater som eksempelvis 4-0 over Polen.

Senest vandt vi uden problemer med 5-1 imod Georgien.

Hvordan skal Danmark stille op imod Schweiz?

Der var ikke de store overraskelser, da den danske trup blev udtaget til landskampene imod Schweiz og Luxembourg.

Vi skal derfor heller ikke forvente særligt mange nye spillere i den danske startopstilling, som det også har været tilfældet i alle tre år under Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson.

Kasper Dolberg har fået en fin start i sin nye klub Nice, så han kunne sagtens erobre startpladsen tilbage fra Christian Gytkjær, som dog scorer et hav af mål i Polen.

Kasper Schmeichel står selvfølgelig på mål, mens Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Christensen, Thomas Delaney, Christian Eriksen og Yussuf Poulsen også er selvskrevne i startopstillingen.

Se landskampen Danmark – Schweiz online med live streaming! Gå til Dplay for at live streame Danmark – Schweiz online!