Se landskampen Georgien – Danmark Online


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live stream landskampen Georgien – Danmark online!

Danmark skal søndag aften spille endnu en udekamp i EM-kvalifikationen, og denne gang møder vi Georgien.

Vi har allerede mødt Georgien en gang for omkring tre måneder siden, da vi slog dem hele 5-1 i Parken.

Alligevel bliver det en anderledes kamp på udebane efter nogle lange rejser.

Danmark er langt bedre end Georgien

En af Georgiens største profiler er Saba Lobjanidze, som til dagligt spiller i Randers, og det fortæller en del om niveauforskellen mellem Georgien og Danmark.

For tre måneder siden var Georgien på besøg i Danmark, og det endte med en stor sejr til Danmark.

På to mål af Kasper Dolberg og et af Yussuf Poulsen, Christian Eriksen og Martin Braithwaite endte kampen hele 5-1 til Danmark.

Vi skal nok ikke forvente en lige så stor sejr på udebane, men det ville være meget skuffende, hvis ikke Danmark formår at tage tre point med hjem.

Georgien har ikke ligefrem vist skræmmende spil i deres første fire kampe i EM-kvalifikationen.

De startede med at tabe 2-0 på hjemmebane imod Schweiz, som ikke havde de store problemer. Derefter tabte Georgien 1-0 på udebane imod Irland, men fik siden deres første sejr på hjemmebane imod Gibraltar.

Herefter tabte de så 5-1 imod Danmark i Parken, så det er meget usandsynligt, at de kommer til at kæmpe imod Danmark, Irland og Schweiz om de to EM-pladser i gruppen.

Hvordan stiller Danmark op i Georgien?

Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson har været ret konservative, når de har valgt Danmarks hold. Der har været en kerne af spillere, som stort set spiller hver kamp med få ændringer.

Derfor forventes der heller ikke at blive skiftet særligt meget ud hos Danmark, men nogle ændringer er de dog tvunget til.

I forhold til den seneste kamp imod Georgien, så er Peter Ankersen og Riza Durmisi blandt andre ikke med i truppen, men det bliver nok bare Henrik Dalsgaard på højre back og Jens Stryger Larsen på venstre.

I 5-1-kampen stillede Danmark med Robert Skov, Christian Eriksen, Yussuf Poulsen og Kasper Dolberg som de offensive kort, og det er faktisk ikke helt usandsynligt, at vi kommer til at stille op på samme måde denne gang.

Robert Skov har ikke fået den bedste start i Hoffenheim, og Martin Braithwaite banker virkelig på en til en startplads, så den tidligere Esbjerg-spiller kan sagtens komme i spil.

Anders Christiansen er udtaget til truppen efter en meget flot sæson i Malmø, og han kan blive en god spiller at benytte, når vi skal dirke en kompakt defensiv op.

Du kan som sagt live streame landskampen mellem Georgien og Danmark direkte på nettet!