Se Landskampen Irland vs Danmark Online Live Stream


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen Irland – Danmark med live stream! Nu er det tid til at det hele skal gøres! Danmark og Irland mødes endnu engang i EM-kvalifikationen, hvor de naturligvis spiller om en plads til EM i fodbold i 2020.

Det danske landshold kan klare sig med et enkelt point i udekampen imod Irland, men der venter alligevel en svær udekamp.

Det er langt fra første gang, at vi møder Irland, så de danske spillere er udmærkede klar over, hvad der venter dem på Aviva Stadium i Dublin.

Landskampen står bedst for Danmark

Situationen er helt klar for både Danmark og Irland før den afgørende kamp i EM-kvalifikationen. Irland skal vinde kampen for at komme til EM, mens Danmark kommer med, hvis kampen ender uafgjort eller med en dansk sejr.

Udover, at det er et fordelagtigt udgangspunkt for Danmark, som er bedre end Irland, så passer holdenes spillestile også Danmark bedst.

Irland er meget dygtige til at forsvare. Det har vi set flere gange, og vi havde rigtigt svært ved at skabe chancer i den omvendte landskamp i Parken, som endte 1-1.

Når Irland ikke skal frem, og jagte et resultat, så er det dog en helt anden sag. Så kan de ikke længere stå dybt med alle mand bag bolden for udelukkende at holde modstanderen væk.

Vi så dette i den legendariske 5-1-kamp i Dublin for to år siden, hvor vi spillede om en plads til VM.

De kom foran tidligt, men efter Danmarks heldige udligning til 1-1 faldt irerne helt sammen.

Danmark endte med at vinde kampen stort fordi Irlands hold slet ikke er sat op til at skulle jagte mål, hvilket de som bekendt skal fra kampens start imod Danmark.

Skulle Irland komme foran, så kan det dog blive anderledes svært, og de danske spillere må helst ikke gå på banen med ideen om, at der bare skal lukkes ned.

Åge Hareide og Danmark kan stille i stærkeste opstilling

Heldigvis for Danmark og den danske landstræner Åge Hareide, så har vi alle vores vigtigste spillere til rådighed.

Der blev roteret en smule i landskampen imod Gibraltar, men der er ikke meget tvivl om, hvordan vi stiller op i Irland.

Kasper Schmeichel tager selvfølgelig kassen, mens Henrik Dalsgaard, Simon Kjær og Jens Stryger Larsen tager tre af de fire pladser i forsvaret.

Om det bliver Mathias Zanka Jørgensen eller Andreas Christensen ved siden af Simon Kjær finder vi først ud af lige før kampen.

På midtbanen er Thomas Delaney og Christian Eriksen helt selvskrevne, mens Pierre-Emile Højbjerg og Lasse Schøne kæmper om den sidste plads.

Det bliver formentlig Yussuf Poulsen og Martin Braithwaite på de to kantpositioner, og så bliver det enten Christian Gytkjær eller Kasper Dolberg på toppen.

Du kan live streame mandagens landskamp i EM-kvalifikationen mellem Irland og Danmark direkte på nettet kl. 20.45.

Irland – Danmark kan live streames hos Dplay.