Se Landskampen Island – Danmark Online Her!


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Søndagens landskamp mellem Island og Danmark med online live streaming.

Nu gælder det UEFA Nations League, hvor Island og Danmark mødes i den tredje runde.

Indtil videre har det danske landshold tabt 2-0 til Belgien og spillet 0-0 imod England. Derfor skal vi på tavlen med en sejr, hvilket dog ikke bliver en nem opgave imod et solidt islandsk landshold.

Selvom man skal have stor respekt for Islands resultater i de seneste mange år, så er der ingen tvivl om, at de danske spillere skal være bedre.

Kampen spilles på Laugardalsvoellur i Reykjavik, hvor der desværre ikke vil være tilskuere til stede.

Vi håber dog på en god omgang fodbold alligevel.

Danmark har aldrig tabt imod Island

Søndag aften spiller vi vores 24. landskamp imod Island igennem historien. Den første kamp blev spillet på Reykjavik Stadion tilbage i 1946, hvor Danmark vandt med 3-0.

Danmark har ikke tabt en af de 23 landskampe imod Island, og det er en flot statistik, som skal bevares.

Man skal ikke lægge meget vægt på de gamle resultater, da Island fik professionel fodbold langt efter Danmark.

Det seneste møde med Island var tilbage i 2016, hvor vi vandt 2-1 på MCH Arena i Herning. Efter 0-0 ved pausen, så scorede Nicolai Jørgensen to hurtige mål i starten af anden halvleg.

Selvom Arnor Traustason reducerede til 2-1 i overtiden, så vandt Danmark testkampen.

Vores seneste landskamp på Island blev spillet i 2011, hvor vi kæmpede om kvalifikation til EM.

Her scorede Lasse Schøne og Christian Eriksens Danmarks mål i en sikker 2-0-sejr.

Danske profiler langt fra topformen

Ligesom Island, så har Danmark et meget sammenspillet landshold. Spillere som Simon Kjær, Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Christian Eriksen og Yussuf Poulsen har været faste spillere i de seneste mange år, og resultaterne har ikke været til at klage over.

Desværre, så er mange af vores faste landsholdsprofiler langt fra topformen i øjeblikket.

Christian Eriksen, som slet ikke er faldet til i Italien, blev rygtet tilbage til Premier League, men han vil forsøge at kæmpe sig tilbage i startopstillingen.

Han har kun fået 73 minutters Serie A-fodbold i denne sæson.

Yussuf Poulsen og Thomas Delaney har begge haft længerevarende skadesproblemer, hvorfor de heller ikke er på toppen.

Alle tre spillere er bærende profiler på landsholdet, og de bør alle tre få spilletid imod Færøerne for at finpudse formen.

Se landskampen online: Live stream Island – Danmark

Landskampen mellem Island og Danmark kan live streames på Dplay. På Dplay kan du både live streame fodbold fra Superligaen, Europa League og masser af landskampe.