Sverige – Danmark live streaming | Se Landskamp online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Der venter en spændende landskamp mellem Sverige og Danmark, som mødes lørdag aften i Stockholm, og du kan se landskampen med live streaming. Landskampen mellem Sverige og Danmark er en testkamp til VM, og der står derfor ikke vigtige point på spil, men den er vigtig som forberedelse til VM, og derfor skal du se den på nettet med live streaming.

Både Sverige og Danmark skal om to uger til VM i Rusland, og det vigtigste formål ved denne kamp er at undgå skader, og så måske teste nogle nye ting af.

Hvem dækker defensiv midt for Danmark?

Det største spørgsmål for Danmarks landstræner, Åge Hareide, før VM-slutrunden er, hvem der skal spille den defensive midtbane. William Kvist dækkede den ved hele kvalifikationen, men han er virkelig faldet i niveau henover foråret, hvor han også er røget ud af FCK-holdet, og vi har andre stærke spillere på den position.

Det mest oplagte bud er Ajax-profilen Lasse Schöne, som har spillet på den centrale, defensive midtbane for sit klubhold i længere tid. Han er ikke den samme type som Kvist, men passer bedre, hvis Danmark kommer til at have bolden meget.
Derfor forventer vi, at Lasse Schöne kommer til at spille imod Peru og Australien, mens William Kvist muligvis kommer tilbage på holdet imod Frankrig, hvor vi nok kommer under pres.
Danmark møder Sverige den 2. juni, og så møder vi Mexico den 9. juni, og det er muligvis de landskampe, der kan afgøre, hvem der skal spille under VM-slutrunden.

Hævn til gode for Danmark imod Sverige

Når Danmark og Sverige mødes, så er der ikke point på spil. Til gengæld er der et internt regnskab med Sverige, der skal gøres op.
Danmark og Sverige mødtes som bekendt ved playoff til EM-slutrunden i 2015, og her gik svenskerne desværre videre.
Danmark tabte det første opgør i Sverige med 2-1, mens vi spillede 2-2 hjemme i København. Selvom det kun har kosmetisk betydning, så ville det alligevel være rart at få en lille revanche imod Sverige.

Danmark har en nemmere gruppe til VM

Danmark og Sverige forbereder sig som bekendt til VM i fodbold i Rusland, og Danmark har fået en væsentligt nemmere pulje end Sverige.
Danmark skal møde Peru, Australien og Frankrig, og bør dermed have rigtigt gode muligheder for at hente andenpladsen, mens vi nok får svært ved at overhale Frankrig, som er blandt VMs favoritter.

Sverige skal møde Tyskland, Mexico og Sydkorea, og skal nok kæmpe imod Mexico om at hente andenpladsen i gruppen, da man må formode, at Tyskland er for overlegne.
Denne landskamp mellem Sverige og Danmark er den 106. indbyrdes landskamp. Sverige har vundet 46, mens Danmark har vundet 40, og det ville være dejligt at få rettet lidt op på den statistik.

Hvornår kan man se Sverige – Danmark med live streaming?

Sverige – Danmark kan ses med online live streaming lørdag den 2. juni kl. 19.45.

Hvor kan man se Sverige – Danmark med live streaming?

Du kan live streame Sverige – Danmark med Eurosport Player.